Imagini horror din sala de examen a Poliției Rutiere Dâmbovița. Candidații și polițiștii sunt exasperați

Autor:
Publicat: 25/10/2018 | 15:44
Sala de examinare pentru obținerea permisului de conducere, din sediul Poliției Rutiere Dîmbovița, arată ca o ruină. Un candidat a fotografiat, zilele trecute, condițiile groaznice în care se susține examenul pentru permisul auto. (VEZI ȘI: ZI DE FOC PENTRU POLIȚIȘTII DIN DÂMBOVIȚA, DUPĂ CE L-AU SCĂPAT PE GHENOSU)
Încăperea stă să se prăbușească și nu mai există nici măcar mobilier întreg. Pereții sunt crăpați și plini de igrasie, geamurile sunt sparte, iar linoleumul s-a desprins pe alocuri de pe podeaua putredă. Mai mult, tavanul stă să cadă peste examinatori și candidați.
Așa arată tavanul sălii în care se dă examenul pentru permisul auto, la Poliția Rutieră Dâmbovița
Tânărul a trimis apoi imaginile presei. El spune că a avut acordul examinatorilor pentru a fotografia, aceștia fiind, la rândul lor, exasperați de condițiile în care sunt nevoiți să muncească. (NU RATA, AICI: VIDEO. UN DÂMBOVIȚEAN CULTIVA CANNABIS ÎN SERA DE ACASĂ. PANOURILE SOLARE L-AU DAT DE GOL, DUPĂ DOI ANI)

„Dezastru total” și la baie

Sala insalubră se află în clădirea unde își desfășoară activitatea angajații Serviciului Rutier Dâmbovița.
Tânărul care a realizat imaginile a susținut examenul auto marți și spune că a fost îngrozit de situație. Acesta ar fi refuzat inițial să intre în sală, dar a fost nevoit să o facă pentru a susține proba fără de care nu-și putea redobândi permisul de conducere. (VEZI ȘI: O EDUCATOARE DIN DÂMBOVIŢA A ÎMBOLNĂVIT CINCI COPII CU TBC)
Unul dintre supraveghetori i-ar fi recomandat tânărului să nu meargă la baie, că e „dezastru total”.
Tânărul a făcut totul public și a povestit întreaga pățanie. IPJ Dâmbovița nu a avut până acum nicio reacție. (CITEȘTE ȘI: TELENOVELĂ RURALĂ ÎN DÂMBOVIȚA. IUBITA UNUI CIOBAN, BĂTUTĂ ȘI TUNSĂ DE COPIII ACESTUIA)