Imagini incredibile! Ce fac dansatoarele Danielei Gyorfi? Fanilor nu le-a venit sa creada ce vad

Publicat: 06/01/2015 | 09:01
Imagini incredibile! Ce fac dansatoarele Danielei Gyorfi? Fanilor nu le-a venit sa creada ce vad

Daniela Gyorfi este una dintre artistele care si-a obisnuit publicul cu show-uri incendiare, la fiecare concert pe care il sustine alaturi de dansatoarele ei.

De curand, artista a postat pe contul de socializare mai multe imagini din cadrul unui show de senzatie, facut alaturi de fetele ei.

Daniela Gyorfi

Una dintre imagini, insa, a atras atentia fanilor, care au ramas socati cand au vazut ipostazele sexy in care au fost surprinse dansatoarele Danielei Gyorfi.

Daniela Gyorfi

Brunetele au dansat lasciv si dau impresia ca s-au atins chiar si in zonele intime. Din fericire, totul este doar o iluzie optica. Chiar si asa, admiratorii vedetei au fost incantati de cele vazute si uimiti de indrazneala fetelor.

Citeste si

Cum pot sa schimbe sase ani felul in care arata Daniela Gyorfi! Canta aproape dezbracata, cu chilotii la vedere

Gestul suprem facut de Daniela Gyorfi pentru mama moarta! I-a sunat toate prietenele celei care i-a dat viata si apoi…

Daniela Gyorfi

O artista fara inhibitii

A pozat in revistele pentru adulti, iar la spectacole, pentru ea, aproape ca nu mai contau hainele. Sau erau atat de sumare, incat ofereau vedere completa la ceea ce poseda Daniela. In 2007, Gyorfi era asaltata de concerte, peste tot prin tara, de la cluburi obscure, pana la petreceri cu staif. Canta peste tot, cota ei era mare, banii veneau.

L.L