Imagini incredibile cu colegul de detentie al lui Miron Cozma. O femeie i-a dat cu geanta in cap in plina strada dupa ce a “ars-o”

Publicat: 17/03/2014 | 00:29

Pictorul Remus Tudor, cel care a fost condamnat pe viata pentru omor, si care a fost la un moment dat  coleg de detentie cu Miron Cozma, a fost batut zilele trecute de o femeie care-l acuza ca a inselat-o cu aproape 3.000 euro.
 

Remus Tudor a stat 22 de ani in inchisoare, iar acum isi castiga existenta din pictura, insa unul din clientii sai il acuza ca din tepe. Liliana, o doamna trecuta de 50 de ani, spune ca i-a platit lui Remus cinci tablouri, dar ca acesta nu i-a dat decat trei, si este hotarata sa mearga pana-n panzele albe pentru a-si face dreptate. Femeia sustine si ca pictorul a intrat peste ea la dus si i-a facut avansuri.

Liliana sustine ca a fost inselata de Remus Tudor
Liliana sustine ca a fost inselata de Remus Tudor

L-am cunoscut pe Remus anul trecut la un targ de arta, am intrat in vorba cu el si am aflat ca are acasa mai multe tablouri de vanzare. Am fost, le-am vazut, mi-au placut, asa ca am platit cinci bucati”, a declarat Liliana.  Femeia afirma ca Remus Tudor i-a dat doar trei picturi, si ca urma la scurt timp sa intre in posesia celorlalte doua tablouri.

„A intrat peste mine la dus”

Femeia s-a intalnit cu pictorul si i-a cerut acestuia socoteala
Femeia s-a intalnit cu pictorul si i-a cerut acestuia socoteala

Liliana mai spune si ca barbatul s-a dat la ea.
A venit si la mine acasa, eu aveam apartamentul in renovare, si mi-a propus sa –mi picteze un perete. I-am dat un avans si a ramas sa se apuce de treaba, insa nimic. A doua ora cand Remus Tudor a venit la mine, chipurile sa-mi spuna cum vrea sa faca peretele, a intrat peste mine la dus, a inceput sa-mi faca avansuri. Cand a vazut ca nu-i merge, a disparut, iar de atunci nu mai dau de el. Are sa-mi dea si cele doua tablouri ”, spune Liliana.
 

I-a dat intalnire

A ridicat geanta...
A ridicat geanta…

La scurt timp dupa ce a facut aceasta declaratie, Liliana l-a sunat pe Remus si i-a cerut sa vina sa vorbeasca cu el, pentru ca altfel va face plangere la politie. Colegul de detentie al lui Miron Cozma nu a vrut la inceput, insa a acceptat intr-un final. Iar ceea ce a urmat depaseste cu mult scenele din cascadorii rasului. Pictorul a venit la intalnire sigur pe el, insa Liliana l-a luat imediat in primire.

Si a inceput sa-l loveasca pe barbat
Si a inceput sa-l loveasca pe barbat

“Escrocule, sa-mi dai banii inapoi”, i-a spus ea. Remus a incercat sa discute cu aceasta, insa n-a fost chip. Dupa nici un minut, femeia l-a luat la …bataie in plina strada. Si a inceput sa-i dea cu geanta in cap in mod repetat.

Pictorul a ridicat si el pumnul
Pictorul a ridicat si el pumnul

Barbatul a incercat sa se apere, insa Liliana nu putea fi oprita. Continua sa-l loveasca cu poseta. Dupa ce s-a mai calmat, i-a cerut pictorului explicatii, insa acesta a avut alta varianta.

„Are chef de barbati potenti”

Remus Tudor

“Nu este nimic adevarat din ceea ce spune aceasta doamna. In primul rand, ea s-a dat la mine, nu eu la ea. Are chef de barbati potenti, insa eu nu sunt disponibil. In ceea ce priveste tablourile, i le-am dat pe toare cinci, asa ca nu am vreo datorie la ea. Iar ca sa-i pictez peretele ar trebui sa ma lase sa intru in casa, insa refuza, de ce doar ea stie”, sustine Remus Tudor.

CITESTE SI…Colegul de detentie al lui Miron Cozma i-a dat 50 de euro unei prostituate

(B.G.)
 

Citește și...