Imagini incredibile! Nelson Mondialu a ramas fara permisul auto dupa un scandal fara precedent cu Politia!

Publicat: 19/06/2014 | 16:15

Nelson este foc si para pe Politie, dupa ce, spune el, a fost “jecmanit” pe un drum pe care il facea dinspre Gherla spre Cluj, si lasat pieton. Totul, pentru ca a avut gura mare!

De la ras la plans! In doar cateva minute, Nelson Mondialu a schimbat starile ca pe soseste, dupa ce a fost tras pe dreapta de catre un echipaj de la Politia Rutiera. S-a intamplat in urma cu doar cateva zile, atunci cand simpaticul interlop s-a trezit ca nu mai poate pune mana pe volan timp de 30 de zile!

Nelson Mondialu

“Faceam un drum dinspre Gherla spre Cluj si am vazut la un moment dat un chipaj care facea verificari. Nu m-a oprit nimeni, am trecut linistit de ei, nu aveam nicio problema, cu geamurile deschise si muzica la maxim. S-au uitat lung dupa mine si probabil m-au recunoscut si au dat prin statie sa ma opreasca la urmatorul filtru”, povesteste Nelson.

nelson mondialu

Isi face dreptate in instanta!

Ceea ce s-a si intamplat. Doar ca, ceea ce a urmat, l-a intrigat la culme!

Nelson Mondialu are o metoda inedita de a cuceri femeile
Nelson Mondialu are o metoda inedita de a cuceri femeile

“I-am dat actele la control si mi-a zis sa astept. Am stat cuminte in masina timp de 20 de minute, dupa care vazand ca nu mai vine, am iesit dupa agent. Mi-a zis ca imi da amenda pentru ca aveam pornite proiectoarele de ceata si pentru ca nu aveam centura. Mi-au dat sa platesc aproape 800 de lei! Dar eu aveam centura, nu cum spune el. Mi-am luat un avocat si voi contesta in instanta amenda!”, a explicat Nelson.

Acum, pentru “nerespectarea indicatiilor politistului”, Nelson a ramas pieton pentru o luna de zile.

Citeste si Asa a inceput legenda! Momentul zero cand cel mai simpatic interlop s-a transformat din Simone in Nelson Mondialu!

BAC 2014 – N-aduce anul ce aduce Bacalureatul! In doar 7 minute, fiul lui Nelson Mondialu le-a dat pe spate pe profesoare

E definitiv! Nelson Mondialu’ a ramas fara sceptrul buclucas, iar prietenul lui risca ani grei de puscarie!

(M.A.)
 

Citește și...