Imagini incredibile surprinse într-o şcoală din Brăila! Un elev de 15 ani este bătut în ultimul hal de patru colegi de clasă

Publicat: 01/03/2013 | 15:30
Imagini incredibile surprinse într-o şcoală din Brăila! Un elev de 15 ani este bătut în ultimul hal de patru colegi de clasă

Un elev de 15 ani a fost bătut de patru colegi, incidentul, care s-a petrecut într-un liceu din Brăila, fiind filmat de alt elev care a postat filmuleţul pe internet, Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Brăila declanşând anchete în acest caz.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Brăila, băiatul de 15 ani care a fost bătut în Liceul Anghel Saligny, din Brăila, i-ar fi incitat pe agresori cu câteva zile înainte de fapta comisă în şcoală. Practic, băiatul şi-ar fi ameninţat cu bătaia patru colegi, ulterior aceştia agresându-l în şcoala în care învaţă, scena fiind filmată de alt copil.

Pe imaginile postate pe internet se poate vedea cum, pe rând, adolescenţii îl bat pe elevul de 15 ani, fiecare aplicând propria tehnică de lovire. Unul dintre agresori şi-a transformat victima în sac de box pe care o loveşte în serii rapide cu pumnii, în timp ce altul îşi ia avânt câţiva paşi pentru ca din săritură să-l lovească cu piciorul în zona toracelui.

Pe imagini se vede cum, la un moment dat, un coleg intră în clasă şi, în loc să intervină, începe să dea fără milă în băiatul căzut pe o bancă. În tot acest timp victima stă nemişcată şi încasează lovitură după lovitură.

Niciuna dintre părţi nu a depus plângere, însă toţi cei patru adolescenţi au fost amendaţi cu câte 500 de lei şi s-au ales cu nota scăzută la purtare.

Citește și...