Imagini nemuritoare cu Marioara Zavoranu! Diva a contrastelor, mama Oanei a facut shopping, blindata cu aur, intr-un Second Hand

Publicat: 27/04/2015 | 00:00

Marioara Zavoranu a fost o diva a contrastelor. Femeie instarita o viata intreaga, ii placea sa-si cumpere pantofi de firma si genti de mii de euro, dar avea momente cand se imbraca din magazinele Second Hand.

Marioara Zavoranu avea o slabiciune pentru hainele de firma si accesoriile scumpe, dar avea momente cand nu se purta deloc precum o milionara in euro. Astfel, desi domnea peste 60 de milioane de euro si nu era nevoita sa imparta niciun leu cu Oana, fiind la cutite cu aceasta, Marioara isi facea cumparaturile intr-un magazin de tip Second hand.

De la spital, Marioara a mers la magazinul second hand
De la spital, Marioara a mers la magazinul second hand

Inainte, insa, ca femeia de afaceri sa-si clateasca ochii printre hainele purtate de altii, facuse o vizita la Spitalul de Urgenta Floreasca, intrucat, bolnava de diabet, nu era intr-o forma prea buna.

A probat haine de blana
A probat haine de blana

Dupa ce a vazut-o medicul, Marioara, sprijinita de o prietena, a luat calea unui second hand din zona Pietei Traian. Vizibil extenuata, s-a asezat pe un scaun, chiar la intrarea in magazin si nu s-a mai dat ridicata de acolo pret de 4 ore!!! Client important si cu buzunarul gros, Marioara a fost rasfatata de catre angajatele magazinului fara dichis.

marioara zavoranu

Imediat femeile au inceput sa-i prezinte, ca la parada, cele mai bune vesminte din stoc: rochii, salopete, sacouri si chiar haine de blana. Toate, desigur, la super oferta! Marioara le-a privit cu interes, le-a pipait si le-a testat rezistenta tragand de ele. A probat doar foarte putine: un sacou si doua haine de blana, insa mai mult de pe scaun. Haina rosie din piele si blana i-a pus capac, iar Marioara n-a mai vrut sa o dea jos. Aceasta a fost, in cele din urma, singura pe care mama Oanei a achizitionat-o, in acea zi, din magazinul Second hand.

Blana rosie i-a placut cel mai mult
Blana rosie i-a placut cel mai mult

Acasa o astepta o intreaga colectie de haine si blanuri. Chiar daca nu era imbracata in haine scumpe si nici nu avea de gand sa cumpere unele in acea zi, Marioara purta pe ea zeci de grame de aur batut cu diamante: doua lanturi, 4 inele, cerecei, bratara si, ca o ironie, chiar ceasul pe care l-a purtat pana in clipa mortii, la spital.

Ca de obicei, Marioara avea o multime de bijuterii
Ca de obicei, Marioara avea o multime de bijuterii

Chiar daca bunastarea ei contrasta cu magazinul modest cu haine la mana a doua, Marioara parea ca se simte extrem de bine. S-a intins la sueta cu angajatele, a mancat covrigi si, generoasa, i-a servit si pe micutii care se jucau langa ea.

Una dintre angajate a imbratisat-o
Una dintre angajate a imbratisat-o

La un moment dat, i-a dat bani uneia dintre femeie pentru o modesta tratatie cu suc, apa si cafea. Astfel, orele au trecut ca-ntre prietene, iar la final, s-au si imbratisat.

Adina Lacatusu