Imagini rare cu noul presedinte al COSR! Paparazzii CANCAN.ro l-au filmat pe Alin Petrache asa cum nu l-ai mai vazut pana acum

Publicat: 02/06/2014 | 17:07

Noul presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman este tatic cu norma intreaga. Atunci cand nu se afla la birou, unde coordoneaza intreaga activitate a sportului romanesc, Alin Petrache isi petrece tot timpul in compania celor trei fiice ale sale.

Fie ca a facut-o in calitate de jucator, ori in cea de presdinte de federatie, Alin Petrache a scris istorie in rugby, pe care l-a practicat la cel mai inalt nivel. Acum, dupa o viata dedicata sportului, fiul milionarului Adrian Petrache a fost ales presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Simte ca are multe de facut in aceasta postura, asa ca petrece peste 12 ore pe zi la munca. Dar, desi are un program extrem de incarcat, Alin isi face mereu timp si pentru familie. Adica de sotie si de cele trei fete, pe care le considera cele mai importante persoane din viata lui.


Isi petrece mult timp in compania celor trei fiice!

Alin si-a scos cele trei fiice in oras
Alin si-a scos cele trei fiice in oras

Tocmai de aceea, in ciuda faptului ca nu are mai deloc timp liber, presedintele COSR este tatic cu norma intreaga si nu isi neglijeaza deloc copiii. Dovada stau imaginile surprinse de paparazzii CANCAN.ro in acest weekend, cand Alin Petrache si-a scos cele trei comori intr-un centru comercial din Capitala. 

Presedintele COSR este extrem de tandru cu fiica sa cea mica
Presedintele COSR este extrem de tandru cu fiica sa cea mica

Timp de doua ore, fostul sportiv le-a rasfatat pe pustoaice, cumparandu-le tot ceea ce si-au dorit. In ciuda faptului ca a avut in grija cele trei fete, rugby-istul nu a fost deloc stresat de aceasta postura, mai ales ca cele mici nu s-au dezlipit nici o clipa de tatal lor. 

Fostul sportiv si-a dus fetele la cinema, la un film de desene animate
Fostul sportiv si-a dus fetele la cinema, la un film de desene animate

Ziua s-a terminat la cinematograf, unde Alin, bona si fetele au vizinionat un film de desene animate. Insa, nu inainte de a se inarma cu floricele si sucuri.

 

Isi mai doreste un copil!

Alin este extrem de mandru de fiicele sale
Alin este extrem de mandru de fiicele sale

Presedintele COSR este tatal a trei fete, insa, cu toate acestea, el nu isi doreste deloc un baiat. Ba, mai mult, ar vrea ca sotia lui sa ii mai daruiasca un copil, tot o fata: „Imi doresc ca familia sa se mareasca intr-un viitor apropiat. Este o binecuvantare sa ai un copil, asa ca voi deveni tata de cate ori va vrea Dumnezeu”, a declarat Alin Petrache, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Alin Petrache este noul presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman: „Ma asteptam sa fie o lupta mult mai stransa”

Primele declaratii ale celui mai nou boss „uns” in fruntea sportului romanesc! Ce secret are omul care l-a deturnat pe Bellu!

 

Nu poate renunta la sport

Alin Petrache se imparte cu greu intre toate activitatile pe care le are de facut in fiecare zi, insa nu renunta niciodata la miscare, chiar daca nu mai face performanta: “Intru zilnic pe teren, cand am timp merg cel putin 40 de minute sau o ora si alerg. Odata intrat in sange, microbul sportului nu mai iese, oricat ai vrea. E ca mersul pe bicicleta, odata invatat toata viata stii lucrul asta”, ne-a mai spus el.

 

Claudia Balan

Citește și...