Imagini scandaloase! Vezi ce ofensa i-a putut aduce Giulia Anghelescu sotiei lui Mihai Albu. Iulia o sa innebuneasca complet

Publicat: 08/11/2013 | 10:15
Imagini scandaloase! Vezi ce ofensa i-a putut aduce Giulia Anghelescu sotiei lui Mihai Albu. Iulia o sa innebuneasca complet

Intre Giulia Anghelescu si Iulia Albu s-a produs un adevarat conflict. Dupa ce Iulia Albu atacat-o pe cantareata spunandu-i ca de fiecare data cand apare in presa nu se imbraca potrivit, Giulia a tinut si ea sa ii raspunda intr-un mod acid.

„Giulia e, mai nou, „culta-n cap”, vorba unei bune prietene ale mele. Ramasa in pana evidenta de subiecte pentru a aparea in presa, absolventa de Spiru Haret are, mai nou, deloc argumentat profesional, „emisii” care l-ar face invidios pe Freud insusi! Aproape ca ar fi convins-o pe tanti Florica, cea de la care cumpar zilnic cel mai proaspat patrunjel, de profunzimea teoriilor sale. Aproape, pentru ca si tanti Florica la randul sau are si ea diploma de la Spiru, universitatea privata implicata in scandalul diplomelor de acum ceva timp… Trist? Penibil? Amuzant, cu siguranta!”, a scris Iulia pe Facebook.

„Faptul că trebuie să umbli alături de o găină pentru a căpăta o minimă candoare din partea tovarăşilor de specie mi se pare la fel de umilitor precum un viol. Trebuie să ştii, vreau să ştii că eşti un om special care merită toată atenţia noastră. Iulia, meriţi să fii iubită! Meriţi să fii iubită pentru ceea ce eşti, nu pentru găină! Iulia, nu ai nevoie de găină eşti o vedetă superbă, specială şi cu mari scopuri in viaţă din naştere!”, a scris Giulia Anghelescu.

Cu ocazia zilei sale de nastere. Giulia Anghelescu a primit cadou o gaina cu care s-a pozat, iar poza a fost urcata de artista pe pagina sa de Facebook.

Giulia Anghelescu

 

Citește și...