Imagini TULBURATOARE! Clipe de cosmar pentru Ana Maria Mocanu. S-a infometat si a lesinat!

Publicat: 03/02/2014 | 17:22
Imagini TULBURATOARE! Clipe de cosmar pentru Ana Maria Mocanu. S-a infometat si a lesinat!

Infometarea era sa faca o noua victima in acest weekend. Ana Maria Mocanu lesinat zilele trecute, din cauza alimentatiei precare. Din fericire, Salvarea si-a facut imediat aparitia si, dupa ce a primit primul ajutor, asistenta TV si-a revenit.

Din dorinta de a arata cat mai bine, Ana Maria Mocanu se infometeaza, lucru recunoscut chiar de ea. Din pacate, acest lucru s-a intors impotriva ei ca un bumerang.

S-a intamplat zilele trecute, in timp ce se afla la o sedinta de electrostimulare. La un moment dat, asistenta TV s-a simtit foarte rau si si-a pierdut cunostinta.

Ana Maria recunoaste ca facea foamea pentru a arata mai bine
Ana Maria recunoaste ca facea foamea pentru a arata mai bine

O angajata a incarcat sa o calmeze, insa nu a reusit. Imediat, si-a facut aparitia Ambulanta si, dupa ce a primit primul ajutor, tanara roscata si-a revenit.
_______________________________

CITITI SI:

Ana Maria Mocanu, gafa de proportii la TV! Se lauda ca a invatat portugheza, dar nu stie nici limba romana

Ana Maria Mocanu, pregatita sa faca pasul cel mare? „Da, ma marit!”
_______________________________

N-am mancat nimic nici astazi. N-am mancat nimic de ieri si cred ca din cauza asta am starea asta„, a spus Ana Maria Mocanu, imediat dupa ce i s-a acordat primul ajutor.

In ianuarie a facut gastroenterocolita!

Acestea nu sunt primele probleme de sanatate ale tinerei asistente TV. Tot anul acesta, dar in ianuarie, roscata s-a simtit foarte rau. „Am gastroenterocolita. Se manifesta cu febra, varsaturi, diaree acuta. Am avut ceva scaune, m-am si deshidratat foarte tare din cauza asta. Eu am o gastrita acuta si netinand regim, am facut o gastroenterocolita foarte urata, am stat pe perfuzii azi toata ziua. Pana maine ma fac bine„, marturisea Ana Maria Mocanu in urma cu trei saptamani.

J.D

Citește și...