Imagini tulburatoare! Sotia lui Sergiu Nicolaescu a albit de durere, iar prietenii lui s-au revoltat in fata crematoriului!

Publicat: 05/01/2013 | 23:00

Condus pe ultimul drum de zeci de apropiati, la ceremonia de incinerare a marelui regizor s-au aprins scantei din cauza unor probleme de organizare!

Cel mai mare regizor al cinematografiei romanesti a fost condus pe ultimul drum de zeci de apropiati si simpatizanti care si-au facut loc in fata Crematoriului Vitan, acolo unde a fost incinerat “Nemuritorul”.

In acele momente solemne, cand cei care i-au fost aproape lui Sergiu Nicolaescu isi stergeau cu ultimele puteri lacrimile de durere, au existat insa si oameni care au tinut sa vocifereze, nervosi, ca ceremonia nu a fost facuta ca la carte.
Mai exact, chiar un grup de prieteni de-ai regizorului care a venit in spatele masinii funerare a insistat sa intre cu masinile pana exact in locul in care ar fi trebuit depus sicriul.

prietenii vor sa intre la ceremonie

Doar ca a fost stopat elegant de paznici si redirectionat spre o alta intrare.
Cu nervii intinsi la maxim, acestia s-au declarat umiliti in momentul in care au mai primit un refuz atunci cand au incercat sa intre pe usa din spate. “Uite cum ne facem de ras si ne vad astia de la televiziune! Nu-i normal sa ne puna asa pe drumuri”, a vociferat una dintre doamnele in doliu venite la ceremonie. Grupul nemultumit a ramas apoi blocat in fata unui gard, cerand ajutorul prin telefon. “Spune, domnule, pe unde s-o luam! Ne plimbam de ora dintr-o parte in alta!”, a mai comentat un domn iritat.

prietenii s-au enervat

Alti doi apropiati ai actorului, tata si fiu, care au sosit la cateva minute dupa inceperea ceremoniei, nu au mai avut rabdare sa caute “cealalta intrare” si, scrasnind din dinti, s-au urcat in masina si au plecat fara sa-si ia ramas bun de la regizor.

Situatia a degenerat si in momentul in care s-a facut numaratoarea printre militarii care trebuiau sa execute onorurile, iar organizatorii si-au dat seama ca lipseste unul! Chiar trompetistul!

trompetist intarziat

Acesta a aparut la circa cinci minute in spatele autocarului, cu masina personala, fiind asteptat asteptat in parcare de un superior care l-a mustruluit bine.

asistente medicale

Singurele persoane care au privit cu detasare toate scenele de mai sus au fost niste asistente medicale de la Spitalul “Sfantul Ioan”, care au chicotit cocotate pe un gard care despartea unitatea medicala de Institutul National de Medicina Legala “Mina Minovici”.

dana, sotia lui sergiu nicolaescu

De departe insa cea mai afectata de disparitia marelui regizor a fost sotia, Dana. Fotografii Cancan au surprins-o intr-o ipostaza care ii va soca pe multi! Durerea pierderii a fost atat de mare incat s-a vazut albirea prematura a parului!

Tot timpul, insa, Dana a purtat paltonul alb a celui care i-a fost alaturi mai bine de 17 ani, fapt ce denota cat de dureroasa este despartirea.

(Maria Apostol)
 

Citește și...