Imagini unice! Cruduta, ce-a patit maimuta?! Fusta s-a ridicat, chiloteii s-au mulat, privitorii…s-au socat!

Publicat: 21/05/2013 | 00:14

E posibil ca lui Mihai Costea sa-i pice fata cand va vedea aceste imagini. Iubita si, zic unii, viitoarea lui mireasa - Daniela Crudu, da ture prin oras, de parca intregul Bucuresti ar fi un podium, iar ea ar pasi in bataia bliturilor.

crudu

Si nu se-nsala prea tare, pentru ca paparazzii CANCAN.RO au imortalizat spectacolul oferit, zilele trecute, pe strazi, de fosta asistenta TV. Ce-a aratat, e greu si pacat sa descrii in cuvinte.

crudu

Imbracata mai sexy decat permite chiar si legea strazii, intr-o rochita “batuta” cu flori, pantofi lacuiti si piele coapta la soare, Cruduta si-a inceput periplul prin Capitala. S-a urcat la volanul bolidului personal, captusit cu inimioare rosii, a vorbit la telefon fix cat a tinut semaforul si, infometata, pesemne, a tras intr-un loc cu de toate: o benzinarie.

In benzinarie, s-a lipit de un Mihai. Nu de Costea, iubitul ei. Ci de Mihai Mitoseru. De aici, cei doi nu s-au mai despartit nicio secunda.

Intr-o benzinarie, Cruduta s-a
Intr-o benzinarie, Cruduta s-a „lipit” de un Mihai Mitoseru si au petrecut o buna bucata de timp impreuna

Stie, oare, Mihai Costea, de a carui gelozie a aflat intreaga tara, ca fosta asistenta TV si-a tras… „asistent”? Sau o fi prea ocupat cu pregatirea nuntii?

Un vant usor a tinut sa-si faca de cap cu rochita Crudutei. In timp ce urca treptele, o adiere calda a mangaiat trupul firav al brunetei si, pret de cateva secunde, a dezvaluit ce doar stelistul Mihai Costea ar trebui sa vada.

Daniela a aratat din nou tot!
Daniela a aratat din nou tot!

Volanasele inflorate s-au intors, apoi, la locul lor si au acoperit iarasi posteriorul Crudutei, punand capat unui spectacol inedit de forme si culori.

crudu

Nu ar fi pentru prima data cand Daniela Crudu ne arata tot. A facut-o, ce-i drept, intr-un cadru organizat, atunci cand a pozat in revista cu iepurasi. Daniela are deja la activ trei pictoriale fierbinti, in care s-a aratat, dezinvolta, in toata splendoarea.

Adina Lacatusu
 

Citește și...