Imaginile care au stârnit o adevărată furie pe internet. Un bătrân de 74 de ani a lăsat gravidă o minoră! „Îl iubesc mult!”

Publicat: 14/03/2018 | 17:15

O minoră a rămas gravidă cu un bătrân de 74 de ani. Tânăra este mândră, ea scriind pe Facebook că îl iubește mult pe bărbatul în vârstă.

„Chiar dacă el are 74 de ani și eu doar 16, tot îl iubesc! Avem 8 luni împreună! Îl iubesc mult”a scris tânăra pe Facebook.

„Ești un copil fără minte. Când o să te trezești la realitate peste doi ani o să regreți amarnic și babalâcul ăla fără minte nu s-a gândit câ-ți face rău. Asta este foarte rău”, a comentat cineva. Câteva persoane suspectează că tânăra ar sta cu el pentru bani. „Da, cred că iubește banii lui și cred că nu-i sănătos el. Că ea după mine e un copil și dacă vine dintr-o familie, așa ceva e de strigat la cer”, este unul dintre comentarii. Cineva a mers chiar mai departe: o acuză pe tânără că minte că e însărcinată cu bătrânul. „Minciuni gogonate. Cine știe cu cine e gravidă? Păi dacă moșul are pensia mare, de!”, a scris persoana respectivă.

 

Citește și...