Imaginile care nu s-au vazut la unul dintre cele mai fitoase botezuri! In timp ce cheful era in toi, langa se intampla asta!

Publicat: 25/07/2014 | 19:32
Imaginile care nu s-au vazut la unul dintre cele mai fitoase botezuri! In timp ce cheful era in toi, langa se intampla asta!

Cand cineva aude de petrecere de botez, nimeni nu se gandeste la distractia copiilor, ci la cheful parintilor. Nu acelasi lucru se poate spune de cuplul Sina-Serea, care a lasat de-o parte distractia pentru a-si amuza copiii.

Recent, Adi Sina si Anca Serea au avut petrecerea de botez a fiicei lor, Ava Stephanie, eveniment la care a luat parte intreaga familie, printre care fiul lor Noah, dar si copiii Ancai, David si Sarah. Desi era un eveniment legat de copii, la petrecere nu existau persoane de varsta lor, asa ca parintii au fost nevoiti sa le acorde si mai mare atentie.

Adi iese de la petrecerea de botez pentru a se juca cu Noah si David
Adi iese de la petrecerea de botez pentru a se juca cu Noah si David

Au iesit rand pe rand sa se joace cu ei

Desi sunt o familie numeroasa, iar intre ei exista diferente de varste de cativa ani, a fost nevoie de prezenta parintilor pentru ca ei sa se poata distra la botezul surorii Ava Stephania. Paparazzii revistei Spy i-au fotografiat pe Adi Sina si pe Anca Serea in momentul in care faceau cu schimbul pentru a sta alaturi de cei trei mostenitori ai lor. Astfel, in timp ce adultii se distrau la petrecere, Adi si Anca ieseau pe rand din local pentru a-si binedispune copiii, in special pe Noah.

Anca isi lasa invitatii pentru a iesi afara din local cu Noah
Anca isi lasa invitatii pentru a iesi afara din local cu Noah

Spre fericirea lor, localul unde s-a tinut petrecerea de crestinare a micutei Ava se afla fix langa un parc, unde exista si un loc de joaca amenajat, astfel ca toata lumea a fost multumita. Iar de locul de joaca s-au bucurat sio cei doi parinti, iar Adi si Noah chiar au incins o partida de fotbal, in doi, pentru ca adolescentul nu care cumva sa se plictiseasca, la petrecere.

 

CITESTE SI:

Anca Serea si micuta Ava Stephanie au iesit din spital! Ce pregatiri a facut Adi Sina pentru cel de-al patrulea copil

Ce fac Adi Sina si Anca Serea in preajma Craciunului! Au iesit in oras la mall si au…

serea si sina

Sunt o familie unita

Desi Anca are doi copii dintr-o alta casatorie, acest lucru conteaza extrem de putin pentru Adi Sina. In familia celor doi nu se face diferenta, decat atunci cand baietii si fetele fac tabere separate de joaca. In timp ce Sina merge la film si are activitati masculine cu David si cu Noah, stirista se dedica celor doua fiica, Ava si Sara. Nu de putine ori cei doi parinti au declarat ca Adi le face toate poftele celor patru copii si ca are activitati artistice cu ei, in timp ce Ancai ii revine rolul “lupului cel rau”, care le verifica temele.

Pentru a afla cum se descurca cei doi parinti cu copiii lor, patru la numar, cititi revista Spy sau accesati site-ul www.spy.ro.

 

Denisa Macovei
 

Citește și...