Imaginile care pun capăt discuţiilor despre divorţ! OANA ROMAN şi MARIUS ELISEI şi-au ”resuscitat” căsnicia!

Publicat: 26/04/2016 | 23:37

Oana Roman a recunoscut că în mariajul ei cu Marius nu este numai lapte şi miere, ca orice cuplu, au întâmpinat diverse probleme, ba chiar au ajuns să se separe. Se pare că cei doi încearcă să-şi salveze căsnicia, să remedieze problemele din cauza cărora au ajuns în această situaţie.
 

Ca în orice relaţie, problemele nu i-au ocolit nici pe Oana Roman şi soţul ei, aceştia au trecut prin momente dificile, relaţia a ajuns într-un punct foarte sensibil, Marius hotărându-se chiar să plece de acasă.

Certurile şi discuţiile au început mult după nuntă, pentru că stătea acasă şi nu făcea nimic. A ajuns şi el să fie depresiv şi a ajuns să nu-l mai intereseze nimic. S-a închis de tot în el, s-a opacizat deodată. Refuză dialog, discuţii, orice. Ajunsese o umbră care se plimba prin casă. A ajuns să-mi spună că nu mai poate şi avea dreptate. Noi am şi avut nevoie de terapie amândoi. Isabela ne-a ţinut pe amândoi sănătoşi la cap. Sentimentele dintre noi nu au dispărut niciodată, doar că ele au fost depăşite de problemele apărute„, a povestit Oana Roman.

După ore întregi de discuţii, la care au participat şi naşii lor, care i-au ajutat foarte mult,  Marius a luat decizia să meargă să muncească în străinătate. Se pare că asta a fost o decizie favorabilă pentru cei doi, dar şi pentru micuţa lor, Isabela. CANCAN.ro a fotografiat-o pe Oana Roman, în timp ce îl aştepta la gară pe Marius. Soţul Oanei ajunge la maşină, îşi pune bagajele în portbagaj şi se urcă în spate, unde se afla şi fetiţa lor.

Oana Roman şi soţul ei au ieşit la plimbare cu fetiţa lor, în parc.
Oana Roman şi soţul ei au ieşit la plimbare cu fetiţa lor, în parc.

Lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine între cei doi, încearcă prin toate modurile posibile ca problemele ce au apărut să rămână de domeniul trecutului. Oana şi Marius au mers în parc să se plimbe cu fetiţa lor, un prilej bun pentru a putea discuta într-un mod relaxat.

A apărut la un moment dat discuţia despre divorţ

Posibilitatea unui divorţ a existat şi în cazul celor doi, dar au trecut cu bine şi nu s-a ajuns până acolo. „A fost un moment în care ne-am gândit să ne separăm când el nu comunica, nu mai avea idei. Am avut o ceartă şi mi-a zis gata, plec şi i-am zis ok, dacă tu consideri că asta vrei să faci. A zis că vrea să meargă până la mama lui să stea să se gândească. A doua zi am avut o discuţie de cinci ore şi am lămurit şi am pus cap la cap nişte lucruri. Ne-au ajutat şi discuţiile cu naşii. Am luat decizia că trebuie să facem ceva şi el a spus că pleacă el să muncească„, a spus Oana.

Există speculaţii că Marius ar sta cu Oana din motive financiare

Unii spun că Marius ar fi ales-o pe Oana pentru publicitate, că ea este cea care îl întreţine financiar, dar Oana ţine să precizeze nişte lucruri care ar demonta toate aceste speculaţii.

Când eu l-am cunoscut pe Marius, el era asistentul unuia dintre cei mai mari avocaţi din ţară. Nu-i lipsea nimic. Au fost nişte speculaţii care spuneau că Marius era un tâmpit şi un prost, dar ei nu ştiu că Marius a plecat de acolo dându-şi demisia. El a fost rugat să rămână. Nu doresc să comentez public motivele pe care le-a avut. A decis că vrea să fie cu mine şi asta era mai important pentru el. Avea maşina lui pe care a pierdut-o. Când s-a căsătorit cu mine a pierdut un job foarte bun şi ulterior a vândut şi maşina pentru a putea să ne întreţină pe noi. A vândut-o pe opt mii de euro”, a precizat Oana.
 

Citește și...