Home » Galerie foto » Imaginile durerii! Decizia de ultimă oră luată de familia Ilenei Ciuculete

Imaginile durerii! Decizia de ultimă oră luată de familia Ilenei Ciuculete

De: Cancan 16/03/2017 | 00:00
Imaginile durerii! Decizia de ultimă oră luată de familia Ilenei Ciuculete
Ileana Ciuculete a murit.

Una dintre emblemele lumii artistice din România a încetat din viaţă, pe patul de spital. Celebra interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă, cauza fiind o ciroză galopantă apărută în urma unei hepatite C nedescoperite la timp. Familia a decis ca sâmbătă, 18 martie, trupul acestea să fie îngropat la cimitirul Străuleşti, acolo unde sunt şi peste 160 de poeţi şi prozatori de marcă, dar şi alte nume cu rezonanţă: Rodica Tapalagă, Geo Costiniu, Teodor Mazilu, Ion Oiţă (celebrul patron al restaurantului La Cocoşatu'). CANCAN.RO vă ţine la curent cu evenimentele petrecute după tragica dispariţie a Ilenei Ciuculete.

UPDATE: „Te rog să mă înţelegi că îmi este foarte greu să vorbesc la trecut de Ileana. Eu nu pot să mă opresc din plâns de când am primit acestă teribilă veste. Am ţinut enorm de mult la ea, a fost o artistă complexă cu o voce excepţională. Sunt multe momente frumoase pe care le-am trăit alături de ea, am cântat împreună la foarte multe evenimente”, a spus Nelu Ploieşteanu.

Relaţia dintre artistă şi lăutar se pare că a fost una extrem de strânsă:„Îmi amintesc şi acum de unul din momentele petrecute în studioul de înregistrări. Era o fată cu zâmbetul pe buze, radia de bucurie şi emana o energie pozitivă cum nu am mai văzut. Când ne vedeam, eram atât de tandri unul cu celălalt că toată lumea îşi dădea coate. O iubeam ca pe o soră… Noi, pe atunci, am lansat şi o melodie, aşa, mai de dragoste. Nu pot să uit că atunci când o priveam în ochi mă pierdeam cu firea”.

UPDATE: Nu pot vorbi despre ea la trecut. Nu pot sa cred ca a murit. Cand am auzit ca a murit, am crezut ca e vorba de un accident. Nimeni nu o stia bolnava. Ea nu era niciodata obosita, mereu radea. Nu pot sa cred ca a fost rapusa de boala. Eu nu am observat vreun semn de boala la ea„, a declarat Nicoleta Voica. 

Elena Merişoreanu a intrat în direct de la capela unde este depus trupul Ilenei Ciuculete. Cântăreaţa povesteşte cum au decurs ultimele clipe din viaţa Ilenei:Este o seara trista si lipsita de o persoana draga. Parca s-a rupt ceva din inima mea. Acum o luna ea canta, era vesela. Era la o petrecere unde a facut un spectacol extraordinar. Totul a decurs normal. Dupa care a simtit o galma langa ficat, a simtit o durere, a doua zi s-au dus la medic si nu s-a mai putut face nimic. In doua saptamani s-a dus. Ea nu a zacut, ea s-a stins ca o lumanare care arde si atat. Nu a avut dureri. Cornel este dezastat, nici nu realizeaza. Ei si-au gasit sufletele pereche. Ei au format un cuplu cum rar vezi. El a fost pentru ea impresar, sot, iubit.

UPDATE 23:05 – Mădălin Ionescu a mărturisit că a discutat cu soţul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, şi acesta a declarat că artista se împăcase de doi ani de zile cu cei doi fii, Mugurel şi Cristi, iar Crăciunul l-au petrecut împreună. „Nu a avut nicio durere în ultima clipă şi mi-a cerut să o ţin de mână. Am făcut nunta de argint în spital… Eu i-am spus asta şi mi-a zis să nu fiu trist, ce dacă sărbătorim în spital cu iaurt, important este că suntem noi doi şi ne iubim…”, a mai adăugat cu durere în suflet soţul regretatei cântăreţe.

 

UPDATE 22:14 – Sicriul în care se află trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost înconjurat de flori.

UPDATE 21:22 – A fost depus trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete, iar cei dragi au început deja să-şi prezinte omagiile. Cei prezenţi au izbucnit în plâns atunci când au văzut cum a îmbrăcat-o Cornel Galeş pe soţia lui, în sicriu. Acesta ales o ţinută din muzica populară, domeniul pe care artista l-a iubit până în ultima clipă. Mai mult decât atât, Ileana Ciuculete pare să fie doar într-un somn adânc, aşa cum au declarat cei prezenţi, fiindcă soţul ei a avut grijă să o pregătească aşa cum se cuvine pentru ultimul ei drum.

Sursă foto: wowbiz.ro
Sursă foto: wowbiz.ro

UPDATE 18:55 Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost adus la biserică. Soţul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, a întâmpinat maşina mortuară

Cornel Galeş întâmpină maşina mortuară
Cornel Galeş întâmpină maşina mortuară

UPDATE: Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete va fi depus astăzi la Biserica Costească din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti.

UPDATE: Informaţii devastatoare despre cauza morţii regretatei artiste Ileana Ciuculete. Pe lângă ciroză hepatică galopantă, artista suferea şi de cancer osos metastatic.

UPDATE : Dan Negru a avut-o de nenumărate ori invitată în emisiunile lui şi, la scurt timp de la decesul artistei, prezentatorul tv a dezvăluit un lucru mai puţin ştiut despre Ileana Ciuculete.Mi-a povestit cândva ca-i place Sinatra. Pai, vorba lui, „that’s life…” Ne vor lega mereu nişte Revelioane…Ileana Ciuculete s-a stins azi”, a scris Dan Negru pe pagina de socializare, la scurt timp după ce a aflat de moartea artistei.

UPDATE 23:00 Prietena vedetei a spus ca artista ştia de ceva probleme de sănătate, dar nu atât de grave. „Nu ştiau de aceasta boala, avea niste pietre la fiere. Trebuia sa faca o operatie la fiere si spunea ca nu ar face interventia inainte de niste analize amanuntite. Si in seara asta sotul ne-a spus ca a murit din cauza unei hepatite C. Era extraordinar de fericita si de rasfatata”  a povestit Nicoleta Stan.

UPDATE 22:35 – Colegii de scenă ai artistei sunt şocaţi de moartea acesteia. ”Ne mor artiştii… Ileana Ciuculete – a plecat pentru totdeauna din lumea cu dor în lumea cea fără de dor. Drum bun printre îngeri, Ileana Ciuculete!”, a scris cantareata de muzică populară Silvia Semeniuc

UPDATE 22:11 – Soţul Ilenei Ciuculete este în mare pericol, avertizează medicii, pentru că virusul hepatitei C, cu care era infectată solista de muzică populară, se transmite pe cale sexuală! Şansele sunt foarte mari ca şi acesta să fi fost infectat!

Teoretic există posibilitatea ca soţul să fi contactat virusul Hepatitei C, dar trebuie făcute teste pentru a se depista dacă s-a întâmplat acest lucru sau nu. Îl sfătuiesc pe domnul respectiv să meargă şi să îşi facă aceste teste. Virusul Hepatitei C este transmisibil prin sânge şi poate fi luat foarte uşor de la soţ la soţie şi invers”, a declarat Prof. dr. Ioanel Sinescu, pentru Wowbiz.

UPDATE 22.00 Elena Merişoreanu a povestit cum a decurs ultima întânire cu Ileana Ciuculete. ”Ne-am văzut la un post de televiziune în urmă cu câteva luni şi nu arăta deloc rău. Arăta bine, nu se întâmpla nimic.”

UPDATE 21:12 – Ieri, cu nici 24 de ore înainte ca Ileana Ciuculete să se stingă subit din viaţă, pe pagina ei de Facebook apăruse un video cu îndrăgita cântăreaţă, căreia aceasta i-a dat share. În filmare este o scenetă amuzantă, semn că Ileana, recunoscută pentru umorul ei, nici nu bănuia ce avea să se întâmple a doua zi.

De asemenea, pe o altă pagină a artistei, Ileana a postat ultimul ei mesaj pe contul de facebook, mulţumindu-i unei fane!

Acesta este ultimul mesaj postat pe Ileana pe Facebook.
Acesta este ultimul mesaj postat pe Ileana pe Facebook.

UPDATE 21.00: ”Nu, Doamne! Mă rog să nu fie adevărat! O cunosc de când eram copil! Sunt în ŞOC, sper să fie o glumă proastă, Ileana Ciuculete era femeie puternică, ea nu a fost bolnavă nici măcar o secundă. O cunosc de când era un copilaş, avea 16-17-18 ani şi era deja vedetă, am cântat împreună de nenumărate ori. Nu am mai vorbit de câteva săptămâni, dar nu cred că poate fi adevărat, nu mi-a spus nimic”, a spus, plângând, Ionela Prodan.

Ionelei Prodan nu îi vine să creadă că artista a murit.
Ionelei Prodan nu îi vine să creadă că artista a murit.

UPDATE 20:52 – Cu toate că nu a avut o relaţie prea bună în ultimii ani cu cei doi fii, Mugurel şi Cristian, şi cu fostul ei soţ, Valeriu Sfetcu, se pare că lucrurile s-au calmat între timp, fiindcă nora regretatei cântăreţe, soţia lui Mugurel, a postat în urmă cu puţin timp o fotografie cu un semn de doliu.

Nora cântăreţei şi-a exprimat regretul printr-o fotografie cu semn de doliu, postată pe contul ei de facebook.
Nora cântăreţei şi-a exprimat regretul printr-o fotografie cu semn de doliu, postată pe contul ei de facebook.

UPDATE 20:44 – Mara Bănică, buna ei prietenă, a postat pe contul ei de Facebook o primă reacţie cutremurătoare, după ce s-a aflat public că Ileana Ciuculete a murit: „Sunt în stare de şoc. Am citit, scurt, în ziare. Apoi l-am sunat pe Cornel, în speranţa unei glume proaste. Nu… Ileana s-a prăpădit, în spital, în braţele lui. Mi-a spus, printre lacrimile lui şi ale mele că Ileana a făcut o ciroză galopantă dintr-o hepatită C despre care nu ştia. Doamne! Mie tot nu-mi vine să cred! Acum un an şi 3 luni, când e făcută fotografia asta, petreceam împreună la ziua mea. Ileana era într-o formă de zile mari, aşa cum o ştim cu toţii. Mi-e greu să vorbesc de ea la trecut. Foarte greu. Dumnezeu să-i odihnească sufletul!”.

UPDATE 20:40 – Ileana Ciuculete a decedat în urmă cu două ore, la un spital privat din Capitală, chiar în braţele soţului. „I-au depistat virusul hepatitei C, care a galopat rapid şi a dat în ciroză. A murit în braţele mele. Sunt în stare de soc, mi-au administrat calmante”, a declarat Cornel Galeş, soţul cântăreţei. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere fiindcă Ileana părea să fie sănătoasă tun şi nu îşi arăta deloc cei 59 de ani.

Maria Cârneci este îndurerată după ce a aflat că Ileana Ciuculete a murit.
Maria Cârneci este îndurerată după ce a aflat că Ileana Ciuculete a murit.

UPDATE 20.37: Maria Cârneci şi Elena Merişoreanu sunt în stare de şoc. ”Nu cred aşa ceva! Nu cred! O cunosc pe Ileana de la 15 ani. Îi cunosc familia, îi cunosc copiii, nu cred aşa ceva! Nu am auzit, nu m-a sunat nimeni! Doamne fereşte! Nu se poate aşa ceva, nu se poate aşa ceva! Tremur! Dumnezeu să o ierte! sper să fie o glumă macabră! Eu o să sun acum la colegele mele care au mai văzu-o”, a declarat Maria Cârneci.

„S-a dus Ilenica noastră! E groaznic ce aud. Spunea că nu se simte bine. A avut o răceală. Chiar am vrut să mă duc la ea şi acum chiar regret enorm pentru asta. A fost o prietenă foarte bună. Era nelipsită la toate petrecerile mele. Întotdeauna a venit. Niciodată nu a lipsit la botezul nepoatelor mele. Ea nu prea îşi aniversa ziua aşa. Eu întotdeauna vorbeam”, a spus Elena Merişoreanu plângând.

Elena Merişoreanu a avut un şoc atunci când a aflat vestea cumplită.
Elena Merişoreanu a avut un şoc atunci când a aflat vestea cumplită.

Din primele informaţii, Ileana Ciuculete a murit la spital, în urmă cu puţin timp, din cauza unei ciroze galopante. ”ILEANA CIUCULETE S-A STINS DIN VIAŢĂ”, este anunţul care a apărut pe pagina ei de Facebook..

Ileana Ciuculete a fost o îndrăgită cântăreaţă de muzică populară.

Parteneri
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă la botezul micuței Josephine
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă...
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele pe acest pământ”
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele...
Ramona Olaru, despre viitorul ei copil. Cum s-a dat de gol la Neatza: 'Trebuie să-mi fac datoria!'
Ramona Olaru, despre viitorul ei copil. Cum s-a dat de gol la Neatza: 'Trebuie să-mi...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
ALERTĂ maximă pentru toţi cei care s-au vaccinat cu Pfizer. Un nou studiu devastator!
ALERTĂ maximă pentru toţi cei care s-au vaccinat cu Pfizer. Un nou studiu devastator!
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea vizată! Ce-a putut să spună despre artistă: „Nu-i zici tu, mă, lu’ nevastă-ta că e…”
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea...
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de transplant
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de...
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
Bomba zilei: O super vedetă este în stare gravă! Suferă de o boală cumplită
Bomba zilei: O super vedetă este în stare gravă! Suferă de o boală cumplită
OMS avertizează! Acest vaccin are mari probleme. Au tras alarma
OMS avertizează! Acest vaccin are mari probleme. Au tras alarma
Motivul pentru care codul PIN are doar 4 cifre! Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut vreodată
Motivul pentru care codul PIN are doar 4 cifre! Nici prin cap nu ţi-ar fi...
Subiecte matematică Evaluare Naţională 2021. A fost extrasă varianta 3 la proba de matematică
Subiecte matematică Evaluare Naţională 2021. A fost extrasă varianta 3 la proba de matematică
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
Poza INTERZISĂ pe care Anna Lesko a postat-o! S-a văzut tot! Detaliul lăsat intenționat LA VEDERE
Poza INTERZISĂ pe care Anna Lesko a postat-o! S-a văzut tot! Detaliul lăsat intenționat LA...
PFIZER detonează toată lumea medicală! Toți cei vaccinați cu ambele doze trebuie să știe
PFIZER detonează toată lumea medicală! Toți cei vaccinați cu ambele doze trebuie să știe
Tinerii vaccinați cu Pfizer pot face boala! Alertă de ultimă oră. Ce efecte apar
Tinerii vaccinați cu Pfizer pot face boala! Alertă de ultimă oră. Ce efecte apar
Evaluare Națională 2021. Subiecte și barem la proba de Matematică. Ce au avut de rezolvat elevii
Evaluare Națională 2021. Subiecte și barem la proba de Matematică. Ce au avut de rezolvat...
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se...
Jador, descoperire extrem de tristă. Adevărul despre povara carierei sale
Jador, descoperire extrem de tristă. Adevărul despre povara carierei sale
Prinţul Charles îi contrazice pe ducii de Sussex. Până când i-a întreţinut financiar pe Harry şi Meghan?
Prinţul Charles îi contrazice pe ducii de Sussex. Până când i-a întreţinut financiar pe Harry...
Imaginile astea confirmă totul!  Reghe, filmat într-o ipostază neașteptată. Reacția Prodancei
Imaginile astea confirmă totul! Reghe, filmat într-o ipostază neașteptată. Reacția Prodancei
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice pentru că arată așa
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice...
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el au facut inconjurul lumii
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el...
„Este stop joc
„Este stop joc"! Anamaria Prodan, cele mai noi detalii despre divorțul de Laurențiu Reghecampf
COD ROȘU de caniculă în mai multe regiuni din țară! Temperaturile depășesc 40 de grade. În Capitală vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic va fi ridicat
COD ROȘU de caniculă în mai multe regiuni din țară! Temperaturile depășesc 40 de grade....
Germania caută cu disperare muncitori şi nu găseşte. Meseriile care vă asigură un job în Germania
Germania caută cu disperare muncitori şi nu găseşte. Meseriile care vă asigură un job în...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la zero cel mai mare lanţ de farmacii din România, evaluat la peste un miliard de euro
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...
Marele absent de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol! L-au chemat, dar nu a venit, deși sunt prieteni buni!
Marele absent de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol! L-au chemat, dar...
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore!  Polițiștii au rămas fără cuvinte! Suma este enormă
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore! Polițiștii au rămas fără...
Cât costă Dacia Duster facelift? Schimbare de strategie pentru vânzările Dacia
Cât costă Dacia Duster facelift? Schimbare de strategie pentru vânzările Dacia