IMPACAREA anului in showbiz! L-a iertat pe fostul si au planuri de viitor!

Publicat: 29/10/2015 | 08:30
IMPACAREA anului in showbiz! L-a iertat pe fostul si au planuri de viitor!

Este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul autohton si nu duce lipsa deloc de admiratori. Cu toate acestea, bruneta a decis sa se intoarca la fostul iubit.
 

Cosmina Pasarin, caci despre ea este vorba, a decis sa-si refaca viata cu fostul ei iubit de origine araba. Bruneta s-a iubit cu Nemer, un medic arab, mai bine de patru ani si desi toata lumea o vedea ca si maritata cu el, relatia lor s-a terminat brusc in urma cu ceva timp.

Cosmina Pasarin
Cosmina Pasarin

Cei doi au reusit insa sa pastreze legatura si iata ca se pregatesc sa se impace. Cosmina se intelege mult mai bine acum cu arabul, decat atunci cand erau impreuna, asa ca este posibil ca bruneta sa reia relatia cu Nemer.

CITESTE SI:

Fac totul impreuna! Cosmina Pasarin si-a schimbat look-ul de mana cu logodnicul, iar apoi au sarbatorit cu un pranz romantic!

SECRETUL a iesit la iveala! Cosmina Pasarin are o BOALA de care nu va scapa NICIODATA

Cosmina Pasarin a debutat in televiziune la varsta de 19 ani, remarcandu-se intr-o emisiune de sezon de la PRO TV, „Vara ispitelor”. In decursul lungii sale cariere, Cosmina a pozat de doua ori in Playboy: prima data in 2001, iar a doua oara, alaturi de Nicoleta Luciu, un an mai tarziu.
 

Diana Iordache

Citește și...