IMPACAREA ANULUI in showbiz-ul romanesc! Nimeni nu s-ar fi asteptat vreodata la asta

Publicat: 03/03/2014 | 18:53
IMPACAREA ANULUI in showbiz-ul romanesc! Nimeni nu s-ar fi asteptat vreodata la asta

La exact un an de la divort, Mihai Albu si fosta lui nevasta s-au impacat. Sau asta cel putin sustine una dintre amicele comune ale celor doi, Oana Turcu.
 

Sotia lui Cristi Brancu arunca, pe blogul ei, ceea ce poate fi bomba primaverii in showbiz-ul autohton. Oana sustine ca cei doi s-au impacat, marturisind ca i-a vazut impreuna in weekend, la un targ de nunti.

Oana Turcu sustine ca sotii Albu s-au impacat
Oana Turcu sustine ca sotii Albu s-au impacat

S-au impacat! Un pic! Asa zic oamenii din staff-ul lui Mihai Albu. Ce s-a intamplat? Prietenia noastra s-a transformat in vecinatate pentru trei zile, la Expo Ideal Mariaj, targul de nunti care s-a desfasurat in weekend la Palatul Parlamentului. Am avut standul invecinat cu cel al lui Mihai. Toate bune si frumoase, numai ca surpriza a venit chiar duminica, cu cateva ore inainte ca evenimentul sa se incheie„, a scris Oana Turcu pe blogul ei.

februarie 2013: Sotii Albu au divortat tinandu-se de mana
februarie 2013: Sotii Albu au divortat tinandu-se de mana

Nevasta lui Brancu isi continua dezvaluirile si sustine ca fostii soti Albu au parut foarte apropiati, ca in vremurile bune. Mai mult, Mihai si „doamna Loulou” ar fi fost dati de gol tocmai de oamenii din staff-ul creatorului de pantofi de dama.
_____

CITITI SI:

Detaliu uluitor! Bianca Dragusanu si Victor Slav i-au copiat la indigo pe Mihai Albu si pe „doamna Loulou”
_____

Au intrat impreuna la eveniment, se comportau ca un cuplu, ba chiar ea il striga pe Mihai: ‘Ia cheile de la masina! Vezi ca am uitat in masina…’, ma rog, nu intram in detalii de bucatarie interna. In orice caz, toata lumea i-a vazut asa cum ii stiam pe vremuri, ca o familie! La pragul incheierii targului, l-am vazut pe Mihai si Cristi (n.r. Cristi Brancu) a facut o fotografie cu el, timp in care l-a intrebat in soapta – ‘V-ati impacat?’. Si el a zambit. Ce inseamna asta? Inseamna ce zice echipa lui. Ca s-au impacat. Un pic. Sa dea Domnul ca acest ‘pic’ sa fie o viata!„, a conchis Oana Turcu.

Impreuna de un deceniu!

Povestea de dragoste a sotilor Albu a inceput in 2004. Cei doi au impreuna o fetita, Mikaela, insa casnicia lor a luat sfarcit, totalmente paradoxal, in 2013. Designerul de pantofi a divortat de partenera lui de viata in urma cu un an, in februarie.

J.D
 

Citește și...