Impresarul lui Salam ii face STATUIE artistului! „Dupa ce l-am numit Imparatul Manelelor, m-am gandit ca…”

Publicat: 06/01/2014 | 17:06
Impresarul lui Salam ii face STATUIE artistului! „Dupa ce l-am numit Imparatul Manelelor, m-am gandit ca…”

Alaturi de bustul lui Eminescu, statuia ce il infatiseaza pe Mihai Viteazul, celebra lupoaica sau monumentele ridicate in memoria unor artisti renumiti isi va face loc si un bust ce ii va fi dedicat lui... Florin Salam!

Trei sculptori renumiti din Spania s-au apucat deja sa ciopleasca. Pare-se ca statuia va fi din marmura neagra sau din portelan. Ideea a pornit de la impresarul manelistului, care explica pemntru Povestiri Adevarate: „Dupa ce l-am numit Imparatul Manelelor, m-am gandit ca orice imparat are si statuie”. Cu o titulatura la fel de pompoasa, Florin Bamboo „impresarul Europei” a fost gata sa scoata din buzunar cam 12 mii de euro pentru monumentul dedicat lui Salam. Domnul Bamboo este convins ca admiratorii abia asteapta sa se inchine in fatzA statuii, asa ca va cauta cel mai potrivit loc din Bucuresti pentru amplasarea acesteia.

Cand vine vorba de vocea strazii, parerile sunt impartite. Daca unii romani sunt total impotriva, altii sunt de parere ca Florin Salam merita chiar mai mult de atat si ca cei 12.000 d euro investiti in statuie este o suma prea mica comparativ cu valoarea manelistului.

Tinerii sunt de parere ca bugetul alocat realizarii statuii este exagerat si vin cu alte solutii de investitii cu adevarat utile, cred ei. Unele persoane se linistesc totusi, atunci cand aud ca statuia nu va fi realizata din bani publici.

Bucuria a fost mare pentru manelist la aflarea vestii ca propriul chip va fi reprodus de cativa sculptori priceputi din Spania, iar acest cadou primit din partea impresarului se pare ca i-ar aduce si mai mult curaj si un succes mai mare. Impresarul manelistului considera ca Salam merita sa intre in randul personalitatilor marcante si mai mult decat atat, acesta isi propune sa scoata cat de curand un parfum cu numele cantaretului.

A.P
 

Citește și...