Impreuna pe scena, dupa 28 de ani. Vezi aici ce si-au spus Stefan Banica Jr si Oana Sarbu atunci cand au dat nas in nas!

Publicat: 23/05/2014 | 01:46

Oana Sarbu si Stefan Banica au facut senzatie in fimul “Liceenii”, din anul 1986, fiind ani la rand idolii adolescentilor. Cei doi au fost iubiti in celebrul film, iar acum, dupa 28 de ani, au urcat iar pe scena impreuna.

Povestea de dragoste dintre Mihai si Dana (interpretati de Stefan Banica si Oana Sarbu), este pe locul 25 in topul celor mai vizionate filme romanesti din toate timpurile. Cei doi au fost ani la rand idolii adolescentilor, iar povestea lor de dragoste a impresionat milioane de romani. La 28 de ani de la rularea celebrului film pe micile ecrane, Oana Sarbu si Stefan Banica au urcat din nou pe aceeasi scena. Ce-i drept, nu au facut un duet si nici nu au jucat in vreo piesa de teatru, ci au fost invitati la acelasi eveniment monden.

oana sarbu si stefan banica

Oana Sarbu a  urcat pe scena pentru a-i inmana lui Stefan premiul pentru “Cel mai complex artist”, moment destul de emotionant pentru amandoi.Ajunsi fata in fata, artistii s-au imbratisat si s-au sarutat, prieteneste, pe obraz, iar cei prezenti la eveniment au aplaudat minute in sir.

Publicul o cunoaste pe Oana Sarbu ca pe o femeie mereu cu zambetul pe buze foto: Facebook
Publicul o cunoaste pe Oana Sarbu ca pe o femeie mereu cu zambetul pe buze foto: Facebook

CITESTE SI

“Liceenii”, dupa 26 de ani. Vezi cum s-au schimbat Ionica, Dana si Geta!

Adevarata relatie dintre Oana Sarbu si Stefan Banica Jr: cand toti credeau ca o iubeste, el nu putea s-o inghita!

Nu-l mai recunosti! La 49 de ani, Ionica din „Liceenii” e indragostit ca la majorat. O tine de mana si o mangaie tandru…


Stefan a castigat doua trofee

Stefan Banica

Este unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, iar spectacolele sale sunt un real succes. Femeile de toate varstele il adora, asa ca nu este de mirare ca a castigat si trofeul pentru “Cea mai carismatica vedeta masculina”. Premiul l-a magulit pe artist, care a marturisit ca ar vrea sa imparta premiul cu bunul sau prieten Willmark.

F. Coman

Denisa Macovei

Citește și...