În acest an, NEVERSEA are și un imn oficial! Este compus de Alexandra Stan și Manuel Riva

Publicat: 21/05/2018 | 21:14

Organizatorii celui mai celebru festival de muzică pe plajă, NEVERSEA, au pregătit o surpriză de proporții pentru toți fanii! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) În acest an, fratele mai mic al UNTOLD are imn oficial. (CITEȘTE ȘI: DUA LIPA A FĂCUT SENZAŢIE LA NEVERSEA! LUCRURILE PE CARE NU LE ŞTIAI DESPRE ARTISTĂ: LA 15 A PLECAT DE ACASĂ ŞI…)

Hit-ul „Miami” al lui Manuel Riva cu Alexandra Stan este imnul festivalului, NEVERSEA 2018. Versurile melodiei vor fi reinterpretate și adaptate pentru vibe-ul NEVERSEA.

„Vibe-ul festivalului Neversea este unul greu de uitat. Este o onoare pentru mine ca una dintre producțiile mele să fie aleasă piesa oficială a festivalului.”, a mărturisit Manuel Riva. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Alexandra Stan, fană a festivalului NEVERSEA

Alexandra Stan a participat la prima ediție a celebrului festival pe plajă și a fost impresionată de atmosferă, dar și de prestația dj-ilor. (CITEȘTE ȘI: CANCAN.RO TRANSMITE CELE MAI TARI MOMENTE. IMAGINI LIVE. ZECI DE MII DE OAMENI LA NEVERSEA, CEL MAI MARE FESTIVAL DE PE LITORAL)

„La prima ediție m-am distrat super tare cu fetele mele în public. Acum sunt super happy că voi cânta la Neversea alături de Manuel Riva, iar pentru mine lucrul acesta înseamnă enorm. Am fost la multe festivaluri, dar la Neversea m-am distrat cel mai mult. Și într-un fel pot spune că am petrecut în curtea mea. Eu stau foarte aproape de locul unde se desfășoară festivalul. Bucuria e și mai mare pentru căîmpreună cu Manuel Riva am transformat piesa “Miami”, foarte dragă mie, în imnul Neversea. Este wow. Cum spun și versurile “I feel I’m home” și chiar sunt acasă.”, a mărturisit Alexandra Stan.

Când va avea loc NEVERSEA 2018

Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival din Europa pe plajă va avea loc în perioada 5-8 iulie 2018. Festivalul Neversea 2018 va fi cu o zi mai lung decât prima ediție, peste 200 de artiști urmând să performeze în prezența a peste 200.000 de participanți din țară, dar și din străinătate pe plaja Neversea din Constanța. Împreună cu artişti de renume internaţional, unii aflaţi în premieră în România, spectatorii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică, dar şi magia Mării Negre.

Citește și...