In Sectorul 4 se construiesc doua unitati tip after –school si doua gradinite noi!

Publicat: 09/04/2015 | 16:17
In Sectorul 4 se construiesc doua unitati tip after –school si doua gradinite noi!

Vesti mari pentru bucurestenii din sectorul 4. In planul dezvoltarii retelei de invatamant scolar, la initiativa primarului Cristian Popescu-Piedone, se vor construi doua unitati tip after –school si doua gradinite noi.

Mai exact, pentru asigurarea celor mai bune conditii in desfasurarea procesului educational, cladirea Gradinitei Scolii nr. 308, va fi extinsa si modernizata, urmand sa gazduiasca opt grupe de elevi prescolari.

Piedone construieste doua gradinite noi
Piedone construieste doua gradinite noi

Pe langa extinderea parterului, va fi realizata si o etajare. Acest obiectiv urmeaza a fi realizat si dat in folosinta in cursul acestui an, pana la sfarsitul lunii septembrie. Totodata, de lucrari de modernizare va beneficia si cladirea in care functioneaza Gradinita nr. 30.

Piedone organizeaza ziua Copilului in Oraselul Copiilor si Parcul Lumea Copiilor
Piedone organizeaza ziua Copilului in Oraselul Copiilor si Parcul Lumea Copiilor

Vezi ce va construi Piedone

Tot in planul investitiilor, primarul Cristian Popescu – Piedone a identificat solutia pentru a realiza inca doua unitati after-school. Una dintre acestea va functiona in incinta Scolii Gimnaziale nr. 93 din str. Emil Racovita nr. 1, urmand sa gazduiasca pana la 100 de copii.

clasa pregatitoare

Pe langa salile de curs, constructia va include o sala de mese, o sala de odihna si patru sali destinate studiului. Cea de-a doua unitate va fi realizata in incinta Scolii Gimnaziale nr. 165. Si tot anul acesta, pentru a determina starea generala privind siguranta cladirilor in care functioneaza unitatile de invatamant din Sectorul 4 in cazul producerii unui cutremur, Primarul Cristian Popescu – Piedone a dispus expertizarea scolilor.

————————————————————————————

CITESTE SI

Aparitie surprinzatoare pe litoral! Primarul Piedone i-a lasat cu gura cascata pe turisti cu noul sau look

Am aflat punctul sensibil al primarului Piedone! „Aici stiti cum e, ati lovit in calcaiul lui Piedone, nu in al lui Ahile!”

Piedone a devenit bunic! Prima poza cu nepotul primarului a primit deja mii de like-uri

————————————————————————————-

Piedone la bilant

Piedone a trasat cateva realizari, iar printre acestea se numara faptul ca inchis anul fara arierate. “Si pentru anul 2015, Primaria Sectorului 4 are alocat cel mai mic buget dintre toate sectoarele Capitalei, acesta insumand un buget de aproximativ de 633 milioane de lei. Cu toate acestea, pentru cel de-al treilea an consecutiv, printr-un management eficient, s-a reusit inchiderea de buget fara arierate, fapt care a permis ca la nivelul Sectorului 4 sa se treaca la realizarea unui program complex de investitii in strictul interes al cetatenilor Sectorului 4”, a spus Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4. (Alex Saulea)
 

Citește și...