Înainte să se afle că a ajuns în moarte clinică, Răzvan Botezatu a transmis un mesaj de pe patul de spital: „Din păcate, nu…”

Publicat: 13/01/2018 | 14:37

Cu o zi să se afle că a fost în moarte clinică, în urma unui accident terifiant, Răzvan Botezatu a ajuns la spital. Mesajul pe care l-a transmis în timp ce avea perfuzii în mâna stângă a stârnit controverse în legătură cu actuala stare de sănătate  a prezentatorului TV. În cadrul unui interviu oferit recent, el a spus că în urma incidentului din copilărie, şi-a spart bazinul, a fost nevoit să facă mult timp fizioterapie, iar coloana lui este strâmbă.

În ciuda faptului că e mereu cu zâmbetul pe buze, optimist şi plin de viaţă, gravele probleme de sănătate din prezent i-au pus capac. Iar recent, el a ajuns de urgenţă la spital, de unde i-a sfătuit pe toţi prietenii virtuali să nu îşi neglijeze problemele de sănătate.

„Din păcate… nu avem grijă de noi şi sănătatea noastră… şi te trezeşti cu tot felul de boli de care nu ştiai… Trebuie să ne facem timp pentru noi… aveţi grijă de voi şi sănătatea voastră…”, a scris prezentatorul TV cu o zi înainte să se afle că a ajuns în moarte clinică.

Fanii lui Răzvan Botezatu i-au transmis imediat gânduri bune.

Mda, aşa e… păcat că o lăsam pe ultimul loc„, „Însănătoşire grabnică, Răzvan!„, „Ai grijă de tine. Sănătate!„, „Să te faci bine!”, „Sănătate multă şi să revii în forţă la emisiune ca să ne înveseleşti dimineţile!” sunt cinci dintre zecile de mesaje pe care i le-au trimis prietenii virtuali.

Citeşte şi: Răzvan Botezatu, în moarte clinică! Durere incredibilă pentru prezentatorul TV

În timpul în care a fost în moarte clinică, carismaticul prezentator a avut parte de experienţe impresionante. Răzvan Botezatu a povestit că a văzut-o pe mama sa, îmbrăcată într-un halat verde, în timp ce cobora scări şi îl căuta speriată. 

Printre cei care i-au transmis astăzi un gând senin se numără şi tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan.

Răzvan Botezatu, schimb de mesaje cu medicul care s-a ocupat de el în urmă cu două zile, înainte să se afle că a ajuns în moarte clinică după ce a fost implicat într-un accident violent. Sursa foto: Facebook
Răzvan Botezatu, schimb de mesaje cu medicul care s-a ocupat de el în urmă cu două zile, înainte să se afle că a ajuns în moarte clinică după ce a fost implicat într-un accident violent. Sursa foto: Facebook

Citește și...