Inca poarta doliu dupa el! Uite cum arata vaduva lui Nicoalescu, la aproape doi ani de la decesul maestrului! Iesi insotita de…

Publicat: 05/10/2014 | 00:07

In ianuarie se vor implini doi ani de cand regretarul actor Sergiu Nicolaescu nu mai este printre noi. Cu toate acestea, cea de-a treia sotie, Dana, inca poarta doliu de pe urma lui. Vaduva imbraca in continuare haine de culoare neagra.

Dana Nicolaescu, cea de-a treia sotie a lui Sergiu Nicolaescu, inca poarta doliu dupa moartea marelui maestru. Cu toate ca mai e putin si se implinesc doi ani de la deces, femeia nu poate renunta definitiv la piesele vestimentare de culoare neagra, pe care insa le mai accesorizeaza cu altele in culori deschise.

 

Dana si-a scos parintii la masa
Dana si-a scos parintii la masa

A iesit la pranz cu parintii

 

Zilele trecute, CANCAN.ro a intalnit-o pe Dana in compania parintilor ei. Vaduva lui Sergiu Nicolaescu a profitat de vremea inca buna din Bucuresti si a iesit sa ia masa impreuna cu familia. Vaduva regretatului actor a venit cu autoturismul cumparat de pe vremea cand era sotia regizorului si care are inca la numar intiale maestrului.

Vaduva lui Serigiu Nicolaescu nu a renuntat definitiv la rochiile negre
Vaduva lui Serigiu Nicolaescu nu a renuntat definitiv la rochiile negre

Desi parea ca este relaxata si pe chipui ei nu se mai citea suferinta, Dana nu a renuntat definitiv la doliu. Imbracata cu o rochie lejera neagra si incaltata cu o pereche de tenisi, femeia si-a asteptat parintii sa iasa din masina pentru a intra impreuna in restaurant.

 

dana nicolaescu

CITESTE SI:

 

La un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, vaduva marelui regizor pare ca si-a refacut viata!

Decizie de ultima ora luata de Dana Nicolaescu! Ce urmeaza sa ii faca surorii regizorului dupa ani intregi de scandal!

 

Dana Nicolaescu radiaza in preajma parintiilor
Dana Nicolaescu radiaza in preajma parintiilor

L-a iubit pe Nicolaescu de la noua ani

 

Desi multi au pus mariajul regizorului cu Dana sub semnul indoielii si au acuzat-o pe femeie ca l-a cucerit pentru a ramane cu averea lui, se pare ca aceasta l-a iubit sincer. Cu toate ca ii desparteau 47 de ani, Dana s-a indragostit de maestru pe cand avea doar noua ani. Inca de cand era o copila a decupat pozele din reviste si a facut un jurnal in care isi nota gandurile si dorintele legate de idolul ei. Opt ani mai tarziu l-a cunoscut personal, iar in urma cu aproape zece ani s-au casatorit.

Cei trei se indreapta spre restaurant
Cei trei se indreapta spre restaurant

 

Denisa Macovei

Citește și...