Încă un scandal de fraudă la Bacalaureat! O profesoară de la un liceu din Capitală a recunoscut că a luat şpagă

Publicat: 04/07/2013 | 15:15
Încă un scandal de fraudă la Bacalaureat! O profesoară de la un liceu din Capitală a recunoscut că a luat şpagă

O profesoară de la Liceul "Dimitrie Gusti" din Capitală a recunoscut că a luat şpagă pentru a ajuta elevii să promoveze examenul de bacalaureat.

Un nou scandal legat de fraudele la Bacalaureat 2013 a izbucnit în Bucureşti, după ce o elevă de la Liceul „Dimitrie Gusti” din sectorul 5 a fost eliminată, miercuri, de la proba obligatorie a pofilului.

Fata a mărturisit că a dat şpagă dirigintei, în schimbul asigurării promovării examenului de la Bacalaureat. Însă după ce a fost eliminată de la examen, eleva şi-a cerut banii înapoi. Pentru că profesoara nu a vrut să i dea imediat, fata s-a dus la Inspectoratul Şcolar Bucureşti, unde a depus o plângere, informează România TV.

Joi, mama fetei a sunat-o pe dirigintă în prezenţa jurnaliştilor, fără ca aceasta să ştie că este înregistrată de ziarişti, şi i-a cerut să se întâlnească pentru a-i da banii. Diriginta, foarte înţelegătoare i-a dat întâlnire femeii la Liceul „Dimitrie Gusti”.

Mama elevei a declarat că 40 de elevi de la Liceul „Dimitrie Gusti” au dat 600 de euro şpagă ca să trecută fără emoţii de Bacalaureat.

banner

Ionut Chiperi

Citește și...