INCENDIAR! Vezi cum arata cea mai sexy cantareata de muzica populara FARA costumul traditional

Publicat: 13/11/2013 | 11:19
INCENDIAR! Vezi cum arata cea mai sexy cantareata de muzica populara FARA costumul traditional

In varsta de doar 19 ani, Nicoleta Draghici este nu doar una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din tara noastra, dar e considerata si una dintre cele mai sexy interprete, daca nu chiar cea mai sexy!
 

Tanara banateanca a absolvit Colegiului National de Arta “Ion Vidu” din Timisoara si, la doar 19 ani, are Banatul la picioare.

Nicoleta este una dintre cele mai solicitate cantarete de muzica populara din aceasta zona a tarii, atat datorita vocii ei de aur, cat si pentru sex-appealul debordant.

nicoleta draghici

Potrivit site-ului exclusivtm.ro, Nicoleta incinge atmosfera la fiecare petrecere unde este invitata, fiind considerata o tanara speranta a cantecului banatean.

nicoleta draghici

Frumoasa cantareata a sustinut in aceasta vara examenul de Bacalaureat, l-a trecut cu brio, insa nu a pierdut timpul si si-a petrecut toata vara la repetitii, iar toamna la cantari.

nicoleta draghici

Ce-i drept, Nicoleta Draghici ii seduce pe petrecareti nu doar cu vocea, dar si cu aspectul ei fizic. Mai ales ca stie foarte bine ce isi doresc barbatii…

nicoleta draghici

Asta pentru ca, desi isi doreste o cariera in muzica, tanara viseaza sa devina psiholog, fiind studentă in anul I la Facultatea de Sociologie si Psihologie.

J.D.

banner


 

Citește și...