Incendiu devastator la o vulcanizare din Manasia, Ialomița. Au explodat mai multe butoaie cu motorină. Pagubele sunt uriașe

Autor:
Publicat: 11/02/2019 | 13:47

Un incendiu violent a izbucnit, luni, la o vulcanizare din comuna Manasia, județul Ialomița. În timpul intervenției s-a produs și explozia unor butoaie cu motorină, care a condus la generalizarea rapidă a arderii în incinta operatorului economic. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU LA O FERMĂ DIN GIURGIU. MAMA PROPRIETARULUI A FĂCUT STOP CARDIO-RESPIRATOR ȘI A MURIT. MULTE ANIMALE AU ARS DE VII)

Un număr de 15 subofițeri, cu mai multe autospeciale de la Detașamentul Urziceni, s-au deplasat spre locul incendiului. Din primele informații, flăcările au distrus două cisterne fără cap-tractor care conțineau reziduri de combustibil, două remorci de TIR cu prelate și un cap-tractor.

Cum s-a declanșat focul

De asemenea, au fost deteriorate un tractor de grădină și alte patru autoturisme. Primele verificari indică faptul că flăcările au pornit de la un cap-tractor lăsat în funcțiune și s-au extins rapid la câteva butoaie cu motorină dintr-o remorcă.

Ca urmare a incendiului circulația pe DN2 A a fost oprită în zonă aproximativ 30 de minute. (VEZI AICI: INCENDIU ÎNTR-UN BLOC DIN CAPITALĂ! MAI MULȚI LOCATARI AU FOST EVACUAȚI)