Incendiu violent în Dâmbovița. Trei case au fost cuprinse de flăcări

Autor: Maya Radu
Publicat: 20/09/2019 | 17:14

Un incendiu violent a izbucnit, vineri după-amiază, într-o localitate din Dâmbovița. O casă a fost cuprinsă de flăcări uriașe, iar de aici focul s-a extins cu repeziciune la alte două construcții din imediata apropiere. (VEZI ȘI: FOC LA UN DEPOZIT DE MATERIALE CHIMICE ÎN DÂMBOVIȚA)

Incendiul a izbucnit în localitatea Valea Lungă. La fața locului au fost mobilizate patru autospeciale de la Moreni și Pucioasa, un echipaj SMURD și un echipaj de stingere al unei firme private.

O femeie a ajuns la Spitalul Moreni

„Incendiul a izbucnit la o casă. Din cauza vântului, flăcările s-au extins la încă două construcții învecinate”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița, Eduard Telea.

O femeie de 58 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică. Femeia a fost preluată de SMURD și transportată la Compartimentul de Urgențe al Spitalului Moreni.
Pompierii se lupta cu flăcările în aceste momente. Intervenția este dificilă din cauza condițiilor meteo, cu vânt puternic. (CITEȘTE AICI: JAF URMAT DE INCENDIU LA POIANA, ÎN DÂMBOVIȚA)

Citește și...