Jaf urmat de incendiu la Poiana, în Dâmbovița. Hoții le-au furat banii și au dat foc pentru a șterge urmele

Autor: Maya Radu
Publicat: 23/08/2019 | 12:11

De o imagine de groază a avut parte o familie din Dâmbovița, când s-a întors acasă de la lucru. Oamenii au văzut cum din casă iese fum puternic, iar când au pătruns în locuință au găsit totul devastat. Ce aveau să constate i-a șocat.

La fața locului au ajuns imediat pompierii și echipajele de poliție. Unul dintre membrii familiei a dat alerta. Imediat, salvatorii au stins incendiul care izbucnise într-una dintre încăperile locuinței, iar ancheta poliției a indicat și un jaf. (VEZI ȘICE A PĂȚIT UN HOȚ DIN DÂMBOVIȚA, DUPĂ CE A VRUT SĂ “SPARGĂ” UN BANCOMAT DINTR-O FOSTĂ PRIMĂRIE)

Jefuiți și incendiați

Ce s-a întâmplat de fapt? Din primele date, familia din localitatea dâmbovițeană Poiana a fost prădată de hoți. Indivizii au pătruns în locuință, de unde ar fi furat bani și obiecte, au lăsat dezastru în urmă și s-au gândit că pot scăpa basma curată dacă distrug urmele, așa că au dat foc încăperii.

Norocul a făcut ca unul dintre bărbații care locuiesc acolo să se întoarcă acasă mai devreme. Astfel, incendiul a fost stins rapid. Acum, poliția a demarat o anchetă pentru identificarea autorilor. (NU RATA: ALERTĂ ÎN DÂMBOVIȚA. O PĂDURE DE PIN DIN PIETROȘIȚA A LUAT FOC)

Citește și...