Inceperea anului scolar ascute lupta politica! Ministrul Educatiei il da replica lui Klaus Iohannis: “Face rau scolii romanesti”

Publicat: 13/09/2014 | 13:09
Inceperea anului scolar ascute lupta politica! Ministrul Educatiei il da replica lui Klaus Iohannis: “Face rau scolii romanesti”

Scrisoarea deschisa pe care Klaus Iohannis i-a adresat-o premierului Victor Ponta nu a ramas fara ecou. Raspunsul a venit din partea Ministrului Educatiei, Remus Pricopie. Acesta a explicat ca Iohannis nu face altceva decat sa dauneze scolii romanesti.

15 septembrie este ziua in care clopotelul va suna din nou pentru scolarii din Romania, asa ca ultimele zile au fost marcate de discutii pe aceasta tema. De curand, candidatul la alegerile prezidential, Klaus Iohannis, i-a adresat o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta, in care face cateva precizari la adresa politicii duse de acesta in raport cu sistemul de invatamant.

Klaus Iohannis i-a adresat o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta
Klaus Iohannis i-a adresat o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta

“Scoala romaneasca are nevoie de atentia şi respectul tuturor celor aflati la conducerea tarii, ministri, parlamentari, oameni si partide politice. Dumneavoastra, in dubla calitate de premier si de lider al principalului partid de guvernamant, sunteti cel care, prin masurile, politicile si gesturile publice pe care le faceti, ar trebui sa dati dovada preocuparii fata de situatia grava din educatie”, scria candidatul Aliantei Crestin- Liberale.

CITESTE SI

DECIZIA care i-ar putea afecta pe toti elevii din Romania! Ministrul Educatiei are motive sa fie SUPARAT RAU!

Randurile acestuia nu au ramas fara ecou, iar raspunsul la adresa acuzelor mascate proliferate de Iohannis a venit chiar din partea Ministrului Educatiei Nationale. Acesta i-a transmis candidatului la prezidentiale ca face foarte mult rau scolii romanesti, prin intreaga sa atitudine.

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie i-a dat replica lui Klaus Iohannis
Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie i-a dat replica lui Klaus Iohannis

“Demersul epistolar al domnului Klaus Werner Iohannis demonstreaza un singur lucru: domnia sa nu a mai fost demult prin scolile romanesti si nu cunoaste realitatea. Este regretabil ca un fost profesor incearca sa se foloseasca de elevi si de scoala pentru a obţine beneficii electorale. Procedand in acest fel, domnul Iohannis face rau invatamantului romanesc. Un candidat care vrea sa faca o altfel de politica renunta la politicianism, nu transmite publicului informatii neadevarate, nu se foloseste de elevi in scopuri electorale si, foarte important, nu se inconjoara de oameni care au taiat salariile profesorilor si au inchis scolile. Domnul Klaus Werner Iohannis nu indeplineste niciunul dintre aceste criterii”, a declarat Remus Pricopie, citat de Romania TV.

A.D.
 

Citește și...