Incredibil, dar adevarat! Baietelul Annei Lesko a primit un cadou de… 540.000 de euro!

Publicat: 14/10/2014 | 13:45

De cand a devenit mama, Anna Lesko are grija sa nu ii lipseasca nimic baietelului ei Adam. Drept urmare, la fiecare sfarsit de saptamana, artista pune in contul micutului, cate 2500 de euro.

Pe langa un tort pe care-l pregatesse la sfarsitul fiecarei luni, basarabeanca ii face micutului sau si un cadou financiar consistent. Se pare ca, pana in prezent, micutul Adam are deja 17.500 de euro in cont. Daca mama lui o tine asa, Adam va ajunge ca la majorat sa aiba frumoasa suma de 540.000 de euro, in cont.

anna lesko

Pe langa cariera muzicala, Anna Lesko are un adevarat talent la pictura, pasiune de care s-a ocupat intotdeauna indeaproape. De fiecare data cand prindea un moment liber, basarabeanca se retragea in atelierul sau si picta de zor, reusind sa puna pe panza chiar si mai multe tablouri intr-o singura luna.

Citeste si

El este barbatul care o face mamica pe Anna Lesko. Si-au construit alibiul perfect, ca nimeni sa nu ii dea de gol ca sunt iubiti

Anna Lesko a pierdut lupta cu kilogramele! Fanii au INCREMENIT cand au vazut cum arata acum: „Ce grasa si ce urata!”

Isi programeaza concertele in functie de copil

Tocmai din cauza faptului ca micutul Adam este inca alaptat, Anna Lesko isi programeaza concertele in functie de orele de masa ale copilului. Astfel, daca este dorita la un spectacol in afara Capitalei, Anna cere bilete de avion, pentru reusi sa se intoarca acasa in timp util sa-l alapteze pe Adam.

L.L

Citește și...