INCREDIBIL! Iohannis il protejeaza pe Basescu!

Publicat: 12/11/2014 | 21:09
INCREDIBIL! Iohannis il protejeaza pe Basescu!

Klaus Iohannis a fost pus intr-o situatie extrem de dificila si nu a putut raspunde unei intrebari adresate de catre contracandidatul sau, Victor Ponta.

La fel precum a fost cazul si marti, si in cadrul celei de-a doua dezbateri dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, cel din urma evita sa raspunda la intrebarile venite din partea contracandidatului pe subiectul relatiei si a modului de raportare al acestuia la presedintele Basescu.

Victor Ponta a pus punctul pe i in acest subiect sensibil, dar i-a dat ocazia lui Iohannis sa explice care este parerea lui despre Traian Basescu.

iohannis

„Intrebarea mea este: dl Basescu a fost un presedinte bun?”, a intrebat Victor Ponta.

Iohannis a ramas masca! Nu a raspuns nimic! S-a uitat in stanga si-n dreapta, fara sa stie ce sa spuna, probabil de teama sa nu il supere pe Traian Basescu cu un raspuns dat gresit.
 
Klaus Iohannis nu stie cine este seful PNL Arges

In cadrul celei de-a doua dezbateri televizate Klaus Iohannis a fost surprins din nou de catre contracandidatul sau Victor Ponta. Presedintele PNL, fiind intrebat cine este seful PNL Arges, nu a stiut sa raspunda.

iohannis

Klaus Iohannis a prezentat o poza cu mai multi lideri ai PSD, despre care a spus ca acestea au afirmat ca sunt persecutati de catre justitie. “Daca vorbim de actiuni care ne definesc ca politicieni (n.r. Iohannis prezinta o poza), o frumoasa imagine de grup in ianuarie 2011 in jurul dlui Constantin Nicolescu, cu dl Ponta, Nastase, Severin, Hrebenciuc, Vanghelie, care au afirmat ca e o persecutie politica si nu e bine ca acest domn, intre timp condamnat, sa fie deranjat”.

Victor Ponta a raspuns ferm ca el a propus-o pe Codruta Kovesi la DNA si ca a asigurat stabilitate legislativa si finantarea infrastructurii sistemului judiciar. Insa, presedintele PSD l-a surprins pe Klaus Iohannis cu intrebarea daca il recunoaste in poza prezentata de candidatul ACL, pe presedintele PNL Arges. “Alaturi de mine atunci era si Crin Antonescu, si seful PNL Arges – cum il ceama, il cunoasteti? Erau toti colegii de la PNL in fata unui abuz, noi am cerut atunci independenta justitiei fata de abuzul unui senator PNL”.

Citește și...