Îndrăgostită de el până peste cap. Mesajul Ginei Pistol, după ce Andreea Bănică a confirmat relaţia prezentatoarei cu Smiley

Publicat: 10/11/2017 | 14:51

Povestea lor de iubire durează de luni bune, însă atât Gina Pistol, cât şi Smiley s-au ferit să confirme că formează un cuplu. Ei bine, Andreea Bănică a confirmat că se iubesc în timp ce făcea un live pe Facebook de la un eveniment monden. Acolo, cântăreaţa a comentat relaţia celor doi, după ce Gina Pistol şi-a făcut apariţia. În urmă cu puţin timp, iubita lui Smiley a reacţionat cu un mesaj făcut public.

La câteva ore, după ce s-a aflat că Andreea Bănică i-a dat pe cei doi de gol în mod oficial, Gina Pistol a postat pe internet un mesaj, pe care l-a scris când a distribuit cea mai nouă melodie a iubitului ei. Smiley a lansat ieri piesa „Vals”, care se bucură de un clip tare emoţionant.

„Piesa de azi”, a scris Gina Pistol pe pagina ei de Facebook când a distribuit melodia nouă a iubitului ei.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Pe când era la eveniment şi făcea un live, Andreei Bănică i-a sunat la un moment dat insistent telefonul, iar artista -a întors spre Gina Pistol, pe care a rugat-o frumos să-l sune pe Smiley şi să-i comunice să-l contacteze pe soţul ei, Lucian Mitrea, ca să-i spună acestuia să nu o mai sune. Atunci, Gina Pistol, chiar dacă nu şi-a putut reprima zâmbetul, a părăsit urgent cadrul.

Vă place melodia lui Smiley, „Vals”?

 

Citește și...