INEDIT! Nu o sa-ti vina sa crezi CUM ARATA tanar, imbracat in haine militare! Vezi despre cine e vorba

Publicat: 25/09/2014 | 15:00
INEDIT! Nu o sa-ti vina sa crezi CUM ARATA tanar, imbracat in haine militare! Vezi despre cine e vorba

Atacurile la persoana din campanie electorala iau cote inedite, dupa ce un reprezentant al PDL, deputatul Cezar Preda, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca „a fugit zece ani de armata” si ca nu a efectuat stagiul militar.

Acuzatia deputatului PDL nu a necesitat insa vreo replica, acesta fiind contrazis chiar de albumul foto de pe profilul de Facebook al lui Victor Ponta. Premierul a publicat, in februarie 2013, o fotografie din tinerete in care apare alaturi de alti patru colegi de armata, cu totii fiind imbracati in uniformele specifice de militari. Fotografia ii infatiseaza intr-o gara, cu bagajele in spate, cei cinci tineri asteptand, probabil, trenul.

ponta

De altfel, Victor Ponta a amintit in mai multe randuri ca a efectuat stagiul militar la Lugoj, la unitatea militara de pe strada Timisoarei din localitate. Premierul a si declarat ca este legat sufleteste de Lugoj, deoarece a petrecut luni importante din viata sa in timpul armatei in acest oras.

Anul acesta, in luna ianuarie, regimentul din Lugoj unde Victor Ponta a facut armata in perioada 1995-1996 – primul regiment romanesc infiintat in Transilvania si Banat dupa Marea Unire – a implinit 95 de ani.

Citește și...