Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a DENISEI! Ştia de mult timp că e bolnavă

Publicat: 07/06/2017 | 23:14

În această seară de miercuri, în cadrul emisiunii TV prezentată de către Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea, unul dintre invitaţi a dat detalii importante despre starea de sănătate a cântăreţei de muzică de petrecere, Denisa Răducu.

Mai exact, în platoul emisiunii TV s-a aflat Florin Condurăţeanu, care a dat mai multe detalii despre boala cu care se confruntă Denisa Răducu. Totodată, a fost prezentă şi cântăreaţa Elena Merişoreanu.

„Denisa este internată într-un spital unde se tratează boli în stadiul terminal. S-a tot spus despre plecările în Israel sau în Cuba, însă neputinţele nu o ajută să facă faţă unei încercări atât de mari. Denisa era în monitorizare de ani mulţi, pentru că era purtătoare de virus inactiv. Încrăcătura de viruşi era în parametrii normali. Cei mai ghinionişti derapează în cancer“, a spus în această seară, în urmă cu puţin timp, Florin Condurăţeanu.

„Denisa a câştigat 60 de mii de dolari în trei săptămâni. A avut un turneu în America. Deci Denisa câştiga aproximativ 100 de mii de euro pe an. Pentru Denisa şi pentru impresar banii nu au fost o problemă. Nu cred că banii au fost cei care au dus la un cancer galopant. E posibil ca o trădare să fi dus la asta. Nu cred că nici din dragoste ar fi suferit“, a mai spus şi Mădălin Pribu, un alt invitat al emisiunii TV.

„Eu as fi mai optimista in privinta ei. Ea fiind foarte tanara si optimista. Eu am fost operata acum 26 de ani, am avut cancer tiroidian. Am urmat tratamentul pe care mi l-a dat medicul. Sunt bine, au trecut atatia zeci de ani. Eu as fi mai increzatoare in privinta Denisei“, a adăugat şi Elena Merişoreanu.

Citește și...