Inna a primit Discul de aur pentru albumul „Hot”

Publicat: 09/11/2011 | 00:00
Inna a primit recent Discul de aur pentru vanzarea a 10.000 de unitati din albumul "Hot" in Romania.

Distinctia i-a fost oferita de Catalin Muraru de la casa de discuri Roton.

In urmatoarea perioada, Inna va sustine concerte in Franta, Rusia si Marea Britanie, cel mai mare eveniment fiind Starfloor, care va avea loc la Paris, pe 26 noiembrie. Pe scena Starfloor vor urca artisti precum Taio Cruz, Flo-Rida si Nicole Scherzinger.

Totodata, pe 25 noiembrie, fanii se vor putea bucura de noul single Inna, moment care va fi marcat printr-o lansare surpriza, un proiect amplu la care artista lucreaza de cateva luni.

Inna, un adevarat fenomen ce a schimbat ritmurile pietei muzicale internationale, a cucerit deja cluburile din toata lumea, castigand simpatia fanilor din Europa pana in Orientul Mijlociu si Atlantic. Catre sfarsitul anului 2007, cantareata s-a intalnit cu cei trei producatori de la Play&Win, fapt ce a avut ca rezultat lansarea primului sau single, „Hot”. In doar cateva luni, Inna a obtinut un succes fara precedent. „Hot” a cucerit cele mai inalte pozitii din topurile din toata lumea, la scurt timp dupa lansare. Astfel, povestea a continuat – toate single-urile lansate, „Love”, „Deja-Vu”, „Amazing”, „Sun is Up” au devenit hituri, iar Inna a fost rasplatita cu prestigioase premii internationale.

Citește și...