Inna, cu sanii pe afara in timpul ultimului concert! Reactia incredibila a fanilor: „Ai silicoane?”

Publicat: 16/12/2014 | 19:31

Inna a facut senzatie in timpul unui concert sustinut zilele acestea la New York . Artista a facut publica o imagine in care apare cu sanii la vedere, spre fericirea fanilor virtuali din intreaga lume.

In timpul concertului, Inna a optat pentru o tinuta extrem de sexy, lasandu-si la vedere bustul generos, spre incantarea publicului numeros.

Inna

Imediat ce a postat pe Facebook fotografia din timpul concertului, intrebarile prietenilor virtuali au inceput sa curga, mai ales ca unii dintre ei rau nelamuriti. Are sau nu are Inna silicoane? „Esti foarte frumoasa”, „Esti cea mai tare”,”Son operadas? (Sunt operati?), „Ai silicoane?”, au fost comentariile fanilor sin intreaga lume.

Citeste si

Inna, in stare de soc la o petrecere! Fostul sau iubit s-a combinat cu Raluca Scama, chiar in fata ei!

Detaliu DUBIOS in ultimul videoclip al Innei! „I se vede…” Daca esti femeie, sigur n-ai vrea sa ti se intample ASTA

Pusa in situatii jenante

Din pacate, aceasta nu a fost singura situatie stanjenitoare in care a fost pusa Inna. Cantareata s-a obisnuit deja cu intrebari de genul “Unde este Romania?”.”Sunt foarte multe intrebari care mi se adreseaza in legatura cu Romania, pornind de la vesnica intrebare daca este adevarat ca romancele sunt asa de frumoase sau unde este Romania. Incerc sa le explic unde e si ca e destul de importanta„, a mai spus Inna.

L.L

Citește și...