INNA HOT s-a transformat in INNA NOT! Concert cu injuraturi si huiduieli la Alba Iulia | FOTO si VIDEO

Publicat: 06/02/2015 | 09:57
INNA HOT s-a transformat in INNA NOT! Concert cu injuraturi si huiduieli la Alba Iulia | FOTO si VIDEO

Inna era asteptata de mai bine de o luna in Alba Iulia, unde avea de sustinut un concert intr-un club foarte cunoscut din oras. Fanii au plecat insa dezamagiti de tot ce s-a intamplat.

500 de persoane s-au strans la concertul Innei, care nu a fost unul dintre cele mai reusite ale artistei. Oamenii au plecat acasa suparati pentru pretul mare pe care l-au platit pentru bilet, dar mai ales pentru faptul ca tot “concertul” vedetei a durat doar 20 de minute.

inna

“Prestaţia ei live nu a fost una prea strălucită, iar atmosfera a lăsat de dorit. Concertul a început în jurul orei 2.30 şi nu a ţinut mai mult de 30 de minute. În plus, din repertoriul ei a cântat vreo patru-cinci piese după care a lăsat două foste concurente de la „Vocea României” să se bucure şi ele de puţină celebritate”, a scris alba100.ro

CITESTE SI

Imaginile care o vor pune in genunchi pe Inna! Cu cine umbla de fapt impresarul si fostul ei iubit!

Inna RELOADED! S-a dezbracat si s-a dezlantuit pe o masa, langa un cap de porc mort
 

Inna, peste 1 milion de euro pe an din Youtube

Inna este de departe cea mai bine platita cantareata din Romania. In fiecare an, bruneta aduna o suma uriasa din vizualizarile pe care le face pe Youtube. In functie de reclama, artistii romani pot castiga intre 100 de euro si 2000 de euro pentru fiecare milion de afisari.Astfel, Inna castiga peste 1 milion de euro pe an doar din Youtube.

inna

Managerul Innei, Lucian Stefan, a confirmat faptul ca Youtube-ul este o sursa de venit pentru artistii romani: „Într-adevăr, YouTube devine o sursă de venit nouă şi importantă pentru artişti de când vânzările de muzică au scăzut în lume, nu doar în România. Informaţiile privind încasările de la YouTube sunt confidenţiale şi diferă de la canal la canal”

D.C.

Citește și...