Intalnire de gradul zero pentru Dana Savuica, in mijlocul Capitalei! “Nefiresc era sa fie Bianca Dragusanu acolo!”

Publicat: 15/02/2014 | 12:44

In cautarea catorva clipe de liniste, Dana Savuica a facut o plimbare pe strazile Bucurestiului si s-a intalnit cu un alt personaj celebru.

Agasata de expunerea excesiva a scandalului dintre Bianca si Victor, Dana Savuica s-a bucurat enorm cand a regasit pe strazile Bucurestiului un personaj celebru: marele actor Mitica Popescu.

Dana Savuica le-a aratat fanilor cum si-a petrecut Ziua Indragostitilor
Dana Savuica le-a aratat fanilor cum si-a petrecut Ziua Indragostitilor

“Trecand prin Romana, oprind la semafor, m-am uitat la oamenii care stateau in masini. Mi-a atras atentia un profil cunoscut al unui barbat ce statea in picioare, langa soferul de autobuz. Era Mitica Popescu! Mi s-a parut atat de firesc acest lucru… Nefiresc ar fi fost sa fie Bianca Dragusanu acolo, nu? Glumesc bineinteles… Sa nu cumva sa credeti ca fac, Doamne fereste, vreo comparatie. E o ironie care lasa un gust amar pentru tot ceea ce se promoveaza azi la TV.”, a scris Dana pe contul sau de Facebook.

Dana este casatorita si are un copil
Dana este casatorita si are un copil

“Frumos… Te-am vauzt in parc! Mi s-a parut asa de firesc sa te vad acolo. Nefiresc mi s-ar fi parut sa-l vad pe Capatos cu Bianca discutand noi strategii de PR. Dar ma bucur ca erai tu… Intregeai perfect peisajul cu Atheneul Roman cu soarele si cativa porumbei.”, a parafrazat un prieten mesajul vedetei.

“Te am vazut la semafor!”, “Demn de admirat… Tot ce ai scris. Bravo!”, au mai scris fanii.

___

CITESTE SI:

Fiica Danei Savuica radiaza de fericire! Julie se afiseaza cu iubitul ei peste tot!

Dana Savuica nu a auzit niciodata ofense mai jignitoare ca astea!

___

In plus, Dana a recunoscut ca a mancat fast-food pe o banca din fata Atheneului.

Dana Savuica, prima romanca din Playboy

Cunoscuta femeie de afaceri si fost foto-model, Dana este prima romanca de pe coperta Playboy Romania. Chiar daca apare mereu in emisiuni mondene alaturi de sotul ei Razvan Stanciu si de fiica lor Jullie, Dana nu se sfieste sa arate ca este un om absolut normal.

Dana Savuica este prima femeie din Romania care a pozat in Playboy
Dana Savuica este prima femeie din Romania care a pozat in Playboy

In nenumarate randuri, Dana le-a dezvaluit fanilor care o urmaresc atat la tv cat si pe retelele de socializare care sunt secretele mariajului sau de 20 de ani, dar si cum reuseste sa treaca de conflictele dintre generatii in relatia cu fiica sa.

R.O.
 

Citește și...