Interlopul care a terorizat Brasovul “blocheaza” instanta de judecata! Vezi ce le-a facut magistratilor!

Publicat: 15/04/2014 | 01:01
Interlopul care a terorizat Brasovul “blocheaza” instanta de judecata! Vezi ce le-a facut magistratilor!

Alen Moisin, cel care a devenit cunoscut la inceputul anilor 2000, atunci cand Brasovul s-a transformat in terenul de lupta dintre doua gasti rivale, “blocheaza” activitatea Judecatoriei din Miercurea Ciuc.

Interlopul a facut in mai putin de 48 de ore peste zece actiuni in instanta si a dat in judecata Penitenciarul Miercurea Ciuc, acolo unde este incarcerat. Alen Moisin este nemultumit de conditiile din inchisoare, dar si de anumite decizii luate de judecatorul delegate din cadrul penitenciarului.

Alen Moisin s-a mai plans anul trecut de lipsa mobilierului din inchisoare, iar cererea lui a fost admisa in parte. El s-a plans magistratilor ca mobilierul din celula in care era inchis la Penitenciarul Codlea era insuficient, fiind nemultumit si de faptul ca in camera sunt prea putine mese.

Mascatii au intervenit in luptele de strada de la Brasov
Mascatii au intervenit in luptele de strada de la Brasov

Interlopul a sustinut in plangere ca judecatorul delegat al inchisorii i-a respins cererea de a primi anumite obiecte de mobilier si ca acest lucru il nemultumeste profund. Moisin s-a mai declarat nemultumit si de lipsa iluminatului natural si artificial, iar instanta i-a admis in parte cererea, sub aspectul lipsei mobilierului necesar.

 CITESTE SI…Atacatorul care a tras cu un Kalasnikov in cartierul Vitan a ajuns in arest

CITESTE SI…Traficanti de droguri, jefuiti de politisti falsi.

Lupte de strada

Alen Moisin este un vechi client al politistilor
Alen Moisin este un vechi client al politistilor

Alen Moisin a devenit cunoscut la sfarsitul anilor ’90, atunci cand doua bande rivale din cartierul Noua isi disputau suprematia. Interlopul si oamenii sai au iesit pe strada inarmati cu bate si alte obiecte, iar la scurt timp Brasovul a devenit un teatru de lupta.

Cu toate ca la fata locului au fost trimise trupele special ale Politiei, cele doua bande rivale s-au razboit timp de mai multe zile in plina strada. Moisin a mai fost unul dintre protagoniştii unui conflict sangeros care a avut loc in fata unui club din orasul de sub Tampa. soldat cu zeci de răniţi. In acea bataie s-au folosit arme albe si de foc, zece persoane au fost ranite, o masina incendiata, iar un barbat a fost impuscat.

(Bogdan Galca)
 

Citește și...