VIDEO. Intervenţie în forţă a pompierilor: 50 de gospodării din Olt sunt sub ape

Publicat: 04/06/2019 | 13:03

Un număr de 50 de gospodării din mai multe localităţi din judeţul Olt sunt acum sub puhoaie. Pompierii din cadrul ISU Olt intervin şi la această oră pentru evacuarea apei din gospodăriile afectate în oraşul Scorniceşti. (VEZI ȘI: IMAGINI APOCALIPTICE ÎN IALOMIȚA, UNDE MAI MULTE CASE AU FOST INUNDATE)

„Echipaje din cadrul Stației Scornicești și Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de primă intervenție, o autospecială prevăzută cu accesorii pentru evacuarea apei și cinci motopompe transportabile, acționează în orașul Scornicești, satele Mogoșești, Mărgineni-Slobozia și Bălțați, pentru evacuarea apei din gospodării.

 

Misiunile sunt în desfășurare în toate cele trei sate. În sprijinul pompierilor acționează și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al orașul Scornicești. Urmează să fie întocmit un raport operativ”, a declarat marţi, la prânz, Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cod galben de vreme rea

Judeţul Olt se află până în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 03:00, sub incidenţa unui cod galben de vreme rea, iar până joi noaptea, la ora 23:00, şi sub o informare meteorologică, fenomenele vizate fiind manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi cantități de apă însemnate.

Citește și...