Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Interviu exclusiv cu Andra! Cum a raspuns sotia lui Maruta la intrebarea „Cand te-ai cautat ultima data pe Google?”

Interviu exclusiv cu Andra! Cum a raspuns sotia lui Maruta la intrebarea „Cand te-ai cautat ultima data pe Google?”

De: Cancan 13/02/2014 | 21:46
Interviu exclusiv cu Andra! Cum a raspuns sotia lui Maruta la intrebarea Cand te-ai cautat ultima data pe Google?
Cei trei jurati se pregatesc de un nou sezon Romanii au Talent

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cu toate ca intre ei totul pare "lapte si miere", exista insa si momente tensionate, peste care artista stie cum sa treaca mai usor.

Inainte de cariera artistica, Andra este, in primul rand, mama si sotie. Chiar daca ziua pentru ea pare mai scurta decat pentru oricine altcineva, cantareata isi gaseste timp sa se ocupe de tot si nu se simte niciodata obosita.

Andra reuseste mereu sa fie doar cu zambetul pe buze
Andra reuseste mereu sa fie doar cu zambetul pe buze

„In ultimii ani nu m-am simtit obosita. Cred ca la inceputuri mi-a fost mai greu, ma refer la anii adolescentei, cand am devenit mai cunoscuta. Atunci a fost cea mai grea perioada, avem si scoala si turnee, si inregistrari, si multe alte lucruri de pus la punct, si trebuia sa fac fata. Am suportat drumuri lungu, in frig sau pe canicula, in trenuri neinclzite iarna si neaerisite vara. Imi faceam lectiile noaptea, cand veneam de la studio sau de la vreun concert, nu vroiam sa se spuna ca nu mai pot imparti intre indatoriri si viata artistica. Asa ca mai tarziu, cand m-am casatorit si am devenit mamica, eram deja antrenata, chiar daca nimeni nu se poarte pregati suficient pentru venirea pe lume a unui copil. Sigur ca primele luni langa David au fost foarte pline, foarte dificile, era o schimbare uriasa. Dar m-am descurcat si am avut noroc, m-a ajutat toata familia, incepand cu Catalin, bineinteles”, a spu Andra

Indiferent cat de ocupata este, cantareata isi face timp sa ste acu fiul ei David
Indiferent cat de ocupata este, cantareata isi face timp sa ste acu fiul ei David

„Ne mai certam, ca orice cuplu”

Desi face totul alaturi de sotul ei, Catalin Maruta, exista si momente tensionate intre ei. Cei doi se cearta asa cum o fac doi oameni normali, insa moderatorul tv stie cum sa-si impace sotia intr-un timp record.

„Tensionate e poate mult spus. Ne mai certam, ca orice cuplu, doar ca la noi cea mai lunga cearta a durat cinci minute, pe urma am inceput sa radeam si ne-am impacat instantaneu. Asa facem de fiecare data. Certurile nu sunt pe chestiuni serioase, sunt legate de amanunte de zi cu zi. Se intampla mai ales cand suntem stresati, cand fiecare are de rezolvat ceva si celalalt atinge din greseala un buton sensibil, cum se spune. Adica intervine in discutie cand ai nervii deja intinsi. Acum cateva zile, m-am certat cu Catalin dintr-un motiv care ne-a mai incaerat de o suta de ori pana acum: vorbeste foarte mult la telefon. Incepusem sa-i spun ceva ce mie mi se parea interesant, important, si ma intrerupea la fiecare propozitie, fiindca ii suna telefonul. A fost un schimb de replici de doua minunte, apoi am plecat impreuna in oras si am vorbit normal, ca oamenii, de zici ca nu se intamplase nimic”, a mai spus artista amuzata.

Cand s-a cautat pe Google ultima data si cine a facut-o sa planga

Andra ne-a raspuns la fel de sincer si la urmatoarele intrebari.

Cand te-ai cautat ultima data pe Google? O faci destul de des sau nu te preocupa ce se scrie despre tine?

Nu prea apuc sa ma caut eu pe Google, pentru ca ma cauta prietenii, cunoscutii in general si imi raporteaza tot, indiferent daca ii intreb eu sau nu. Asa ca aflu ce se scrie despre mine inainte sa fac sapaturi. In general, nu stau cu emotii, am o relatie buna cu presa, am cultivat o comunicare civilizata.

Desi nu pare, cantareata este foarte drastica in ceea ce priveste show-ul Romanii au Talent
Desi nu pare, cantareata este foarte drastica in ceea ce priveste show-ul Romanii au Talent

Esti poate printre cele mai binedispuse vedete, mereu cu zambetul pe buze. Stie oare Andra sa si planga? Cand ai plans ultima data si de ce?

Am plans la un film, din pacate nu stiu cum se numeste, fiindca n-am vazut inceputul, iar satelitul aveam semnalul cam prost. In general, eu plang de emotie sau de bucurie, nu sunt plangacioasa in adevaratul sens al cuvantului, sunt destul de puternica, fie si in zilele mai grele. Asa este, in majoritatea timpului sunt vesela, eu sufar de optimism cronic, sa zic asa. Nu mi-a placut niciodata sa-mi plang de mila, desi am avut perioade mai dificile in viata, cum spuneam.

Experienta „Romanii au Talent” i-a schimbat viata

De cand esti jurat la Romanii au talent, te-au oprit persoane pe strada sa-ti spuna ca au vreun talent si ca vor sa vina la emisiune? Care a fost cea mai inedita experienta de acest gen?

M-au oprit destule persoane pe strada si, e adevarat, voiau sa ma convinga ca merita sa ajunga in finala. Odata, intr-un mall din Targu Mures, m-a oprit o domnisoara de vreo saisprezece ani si mi-a spus ca a fost respinsa la preselectia de la Cluj, desi ea crede ca are mult talent. Mi-a spus ca danseaza si canta foarte bine. Mi-am exprimat regretul ca n-a trecut de selectie si am sfatuit-o sa revina in anul urmator, insa nu s-a dat dusa cu una, cu doua. A insistat sa-mi arate acolo, pe loc, de ce era in stare. M-am uitat jenata in toate partile, am incercat sa-i explic ca nu era nici locul, nici momentul sa ne dam in spectacol, dar nu m-a ascultat. S-a apucat brusc sa cante si sa danseze.

S-a intamplat vreodata sa treci un concurent la preselectii doar pentru ca iti era mila de el si te-a impresionat povestea lui? Despre cine a fost vorba?

Nu-mi amintesc sa fi promovat un concurent doar din mila, stiu ca poate suna prea rece acest lucru, insa nu e un concurs bazat pe acte caritabile, pe telenovela vietii sau pe impulsul de moment. Avem o indatorire fata de milioanele de romani care ne privesc de acasa si nu putem sa promovam un concurent fara talent, dar cu destin zbuciumat, in detrimentul altui candidat care poate nu are o viata spectaculoasa, dar are un talent iesit din comun.

andra maruta

Premiile stranse de-a lungul timpului sunt puse in casa la loc de cinste

Unde tii toate premiile pe care le-ai castigat de-a lungul carierei tale? Le-ai facut un loc special sau sunt in casa parintilor tai? Amintirile de la fani le pastrezi?

Am un loc special in casa unde tin toate premiile, diplomele, cupele, medaliile si suvenirurile legate de profesia mea. E camera unde am si biroul, camera mea de lucru, de studiu, de liniste. Pastrez si amintirile de la fani, sigur ca da, multi vor sa ne pozam impreuna, cu telefonul sau camera lor foto, si pe urma imi trimit si mie imaginile pe Facebook sau pe e-mail. Altii imi daruiesc ursuleti – am o groaza de ursuleti de plus de la ei! – papusi, esarfe, carti.

Daca nu ajungea artista i-ar fi placut un joc in care sa calatoreasca foarte mult

Daca nu ai fi avut atat de mult succes in muzica ce alta meserie ti-ai fi ales?

M-am gandit de multe ori la asta, sa stii. Cred ca orice om se intreaba, intr-un anumit punct al vietii, ceva care incepe cu “ce-ar fi fost daca…?”. Cred ca as fi fost profesoara, imi place sa comunic, sa vorbesc, imi plac copiii, imi place sa stiu ca transmit cuiva ceva ce eu am invatat la vremea mea. Si cred ca mi-ar mai fi placut sa am o meserie care sa presupuna calatorii lungi.

Pe Andra, admiratorii o pot revedea incepand de vineri, 14 februarie, ora 20.30, la ProTV, la cel de-al patrulea sezon Romanii au Talent.

CITESTE SI:

Ce fac Maruta si Andra in timp ce Bianca si Victor isi semneaza actele de divort! Micutul David le-a aflat deja planurile

Imagine de 70.000 de Like-uri. Cum s-a pozat Andra cu fiul ei! Fanii s-au topit de drag: „Esti de o frumusere rara”

Moda sosiilor a ajuns si la Andra! Ce zici, cine e in fotografie, cantareata sau altcineva?

Denisa Macovei

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...