Interviu halucinant cu Anca Pandrea! “Uite, Iura, vorbesc cu reporterii de la CANCAN!” Ce face iubita lui Iurie Darie de Craciun?

Publicat: 11/12/2013 | 19:58
Interviu halucinant cu Anca Pandrea! “Uite, Iura, vorbesc cu reporterii de la CANCAN!” Ce face iubita lui Iurie Darie de Craciun?

Au trait una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste, desprinsa parca dintr-un scenariu de film. Acum, insa, actrita refuza sa vorbeasca la trecut de iubitul actor Iurie Darie.

A trecut mai bine de un an de la moartea actorului Iurie Darie, insa pentru iubita acestuia, Anca Pandrea, parca totul s-a intamplat ieri. Dupa ce i-a promis solemn la mormant ca il va urma pana si in viata de apoi, Anca Pandrea si-a scris testamentul. A povestit de nenumarate ori ca ca din punct de vedere spiritual iubitul ei nu a parasit-o niciodata si ca este vizitata “deseori” de Iurie Darie.

anca pandrea

Ieri, de exemplu, dupa ce a fost contactata de reporterii CANCAN.ro pentru un interviu, a luat o pauza de cateva secunde, pentru a-l “anunta” pe raposat ce face. “Uite, Iura, vorbesc cu reporterii de la CANCAN!”.

Anca Pandrea si Iurie Darie au fost nedespartiti mai bine de 20 de ani
Anca Pandrea si Iurie Darie au fost nedespartiti mai bine de 20 de ani

Sarbatorile de iarna vor fi la fel de triste ca anul trecut pentru actrita. “Il voi intreba pe Iura ce vrea sa manance si voi gati special pentru el. Voi face bradul, insa in loc de globuri voi pune poze cu el, cu sufletul meu!”, ne-a declarat Anca Pandrea, indurerata, semn ca dorul de artist se intensifica cu trecerea timpului.

pandrea

“Il astept sa vina sa ma ia la el!”, ne-a mai spus, sfasiata de durere, actrita. Din pacate, insa, spune ea, in ultima vreme nu l-a mai visat. Singuratatea si durerea cu care se lupta in fiecare zi si-au pus amprenta vizibil pe artista. Obisnuieste sa poarte in continuare hainele actorului, merge la cimitir aproape zilnic, iar singura persoana care o viziteaza este fina ei.

Anca Pandrea si Iurie Darie

Intrebata daca fiul vitreg o va vizita de sarbatori, aceasta ne-a marturisit ca nu stie nimic. Desi niciodata nu a avut o relatie excelenta cu Ducu Darie, fiul actorului, au reusit dupa pierderea actorului sa pastreze aparentele unei relatii civilizate.
A.G.

Citește și...