Ioana Filimon, locul 1 la Miss Global Model of the World!

Publicat: 29/10/2018 | 14:58

Ioana Filimon, tânăra care a fost desemnată, în urmă cu doi ani, cea mai sexy femeie din România, a câștigat cel mai titrat concurs de frumusețe, Miss Global Model of the World.(CITEȘTE ȘI: MISS ROMÂNIA IOANA FILIMON A ”INCENDIAT” PLAJA DIN MAMAIA. ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EROTIC!)

Fotomodelul Ioana Filimon a reușit o performanță de zile mari. Timișoreanca a ocupat locul întâi la una dintre cele mai prestigioase competiții de frumusețe, care s-a desfășurat în perioada  17-29 octombrie, în Antalya.

Datorită fizicului de invidiat cu care a înzestrat-o mama natură, bruneta a reușit, cu lejeritate, să-și surclaseze contracandidatele și să ocupe cea mai înaltă treaptă a podiumului.(NU RATA, AICI: SUPER-IMAGINI CU BOȘII “FILIEREI OLANDEZE”. EI VOR SĂ IA 1,6 MILIARDE € DIN ROMÂNIA!)

”Eu am câștigat locul întâi. Am avut cinci probe. Proba de talent, unde am dansat în făină, prezentarea costumului național, prezentare în costum de baie, prezentare rochie de zi și rochie de seară. În fiecare zi vizitam diferite locuri din Antalya și aveam cam cinci ore de repetiții pentru finală”, a declarat Ioana Filimon, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ioana Filimon, locul 1 la Miss Global Model of the World!

„Îmi place să am o viaţă mai agitată“

Ioana a făcut primii paşi în modelling din curiozitate, la 16 ani, şi de atunci a participat la numeroase competiţii locale şi naţionale, dar spune că niciodată nu a câştigat un premiu la fel de important cum este titlul de Miss România 2016.

”Titlul de Miss România a fost cel mai mare vis al meu care mi s-a şi îndeplinit. Acest titlu m-a ajutat să cunosc mai multă lume şi, automat, să am şi mai multe proiecte pe viitor“, a declarat tânăra.

Din postura de Miss România, Ioana le-a sfătuit pe tinerele care îşi doresc să se facă remarcate în industria modelling-ului să fie foarte atente la alegerile pe care le fac, să aibă răbdare şi să muncească foarte mult pentru visul lor.

Ioana crede că secretul pentru a se menţine în formă este îmbinarea alimentaţiei sănătoase cu sportul: „Îmi place să mă plimb în natură, nu îmi place să stau într-un singur loc, îmi place să am o viaţă mai agitată.“ Iar când vine vorba despre ce mai înseamnă astăzi frumuseţea, Ioana declară: „După cum spunea Sophia Loren, frumuseţea este ceea ce simţi în interior şi ea este cea care se reflectă în ochii tăi, nu este ceva care ţine de fizic”.