Ioana Tufaru vorbeste despre ultimul vis cu mama sa: „Mi-a cerut un pahar cu…”

Publicat: 09/11/2015 | 22:14
Ioana Tufaru vorbeste despre ultimul vis cu mama sa: „Mi-a cerut un pahar cu…”

Fiica Andei Calugareanu a povestit pentru CANCAN.ro despre ultimul sau vis in care artista a vrut de la ea un pahar cu apa.
 

Ioana este de cateva saptamani a mamica fericita si o femeie iubita de partenerul sau de viata. Insa, in ciuda acestor lucruri, aceasta nu se poate bucura in totalitate pentru ca mama sa, Anda Calugareanu nu si-a putut vedea nepotelul. Mai mult, Ioana a povestit pentru CANCAN.ro care a fost ultimul vis cu femeia care i-a dat nastere: „Asta s-a intamplat acum cateva luni, cand eram insarcinata. Mi-a cerut un pahar cu apa si cand m-am trezit m-am dus si am cumparat o sticla de apa si am dat-o pe pomana ca sa ii stiu sufletul linistit”.

 

 

Ioana Tufaru si tatal copilului dupa nastere
Ioana Tufaru si tatal copilului dupa nastere

 

 

Intrebata de reporterii CANCAN.ro cu cine seama mai mult baietelul, Ioana a spus: „Parerea mea ca are toata fata lui Ionut (n.r -iubitul Ioanei), dar acum sa vedem cand o sa creasca. Ma bucur ca bebelusul meu se simte acum bine. Mai stam cam o saptamana in spital si dupa plecam acasa. Deocamdata nu are colici, mamanca la biberon este chiar foarte bine”.

 

 

O perioada Ioana a dormit pe strada pentru ca nu avea unde sa doarma
O perioada Ioana a dormit pe strada pentru ca nu avea unde sa doarma

 

 

CITESTE SI:

Ioana Tufaru si-a gasit nasi pentru copil! Becali o sa innebuneasca atunci cand o sa vada despre cine este vorba!

Ioana Tufaru despre starea baietelului ei – A inceput sa manance cu seringa

 

 

 

Anda Calugareanu

Pe numele adevarat Anca Miranda Calugareanu a fost o actrita si interpreta de muzica usoara si folk. Prima aparitie mai importanta a fost cu formatia Sincron, la Sala Palatului din Bucuresti, in anul 1965. A colaborat ani de-a randul la Cenaclul Flacara.

 

 

Anda Calugareanu
Anda Calugareanu

 

 

O perioada destul de indelungata a format, impreuna cu actorii Dan Tufaru, cu care a si fost casatorita si Florian Pittis, un trio muzical-cupletistic, care, in regia lui Alexandru Bocanet a fost unul dintre punctele de atractie ale spectacolelor de estrada ale Televiziunii.

 

Oana Pascaru
 

Citește și...