Ion Dichiseanu, Alexandru Arsinel si Sergiu Nicolaescu au primit cate o stea in Piata Timpului pentru intreaga activitate!

Publicat: 30/05/2015 | 13:12

Piata Timpului din Capitala s-a imbogatit cu trei noi stele! Mai exact, primarul general Sorin Oprescu a acordat placheta Orasului Bucuresti artistilor Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu, in semn de recunoastere si pretuire pentru intreaga activitate.

Primarul general, Sorin Oprescu, a acordat astazi Placheta Orasului Bucuresti artistilor Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu, in semn de recunoastere si pretuire pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.

Ion Dichiseanu a primit Placheta Orasului Bucuresti de la primarul general Sorin Oprescu
Ion Dichiseanu a primit Placheta Orasului Bucuresti de la primarul general Sorin Oprescu

In cadrul evenimentului, care a avut loc in Piata Timpului din Capitala, cei doi actori au primit si cate o stea pe Aleea Celebritatilor. De asemenea, cu acest prilej, actorul si regizorul Sergiu Nicolaescu a primit, in memoriam, o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului.

Ion Dichiseanu a fost extrem de omotionat

Dupa o cariera de 55 de ani in film si teatru, Ion Dichiseanu a primit astazi o stea, cum sta bine unui actor de talia sa. Le eveniment, alaturi de celebrul actor a stat in permanenta fiica sa, Ioana Dichiseanu.

Alaturi de indragitul actor a fost in permanenta frumoasa sa fiica
Alaturi de indragitul actor a fost in permanenta frumoasa sa fiica

„Sunt emotionat! E un moment superb in viata fiecarui actor care a muncit, fie in teatru, fie in fglm, am cohcetat si cu muzica si cu poezia. Multumesc in primul rand ca ma onorati cu prezenta dumneavoastra, multumesc colegilor mei, chiar si de generatie mai tanara cu care joc in Amadeus si cu ocazia va invit sa vedeti un spectacol minunat.

Pe langa Dichiseanu, au mai primit cate o stea si Alexandru Arsinel si Sergiu Nicolaescu
Pe langa Dichiseanu, au mai primit cate o stea si Alexandru Arsinel si Sergiu Nicolaescu

Am imi e foarte greu sa vobesc despre mine, fiecare om se naste cu o steluta, fiecare om are un destin, la mine steaua a fost norocoasa, foarte norocoasa. Am fost un rasfatat la teatrului si filmului, am jucat roluri de facturi diferite, iar cei care au ridicat si mi-au mentinut-o a fost public, pe are il iubesc”, a declarat la primirea distinctiei, extrem de emotionat, Ion Dichiseanu.

Ion Dichiseanu si-a dedicat viata scenei
Ion Dichiseanu si-a dedicat viata scenei

Vaduva lui Nicolaescu marea absenta

Pe langa marele actor Ion Dichiseanu, au mai primit cate o stea si indragitul actor Alexandru Arsinel si regretatul regizor Sergiu Nicolaescu.

ion dichiseanu

————————————————————————————–

CITESTE SI

E ultimul romantic in viata! Dovada ca dragostea nu imbatraneste niciodata! Ion Dichiseanu a redescoperit iubirea la 81 de ani

Primele imagini cu noua iubita a lui Ion Dichiseanu! Cum arata partenera blonda a actorului, aleasa, pe modelul… fostei sotii!

Ion Dichiseanu, cu ochii in lacrimi din cauza situatiei fiicei lui! Vezi ce si-ar dori cel mai mult actorul!

————————————————————————————-

Daca toata lumea se astepta ca vaduva sa ridice diploma oferita de primarul general Sorin Oprescu, distinctia a fost inmanata altui actor de calibru, mai exact Vladimir Gaitan. (Alex Saulea)
 

Citește și...