Ion Dichiseanu este inca in spital! A fost operat la sold si este internat de peste doua saptamani! Vezi cum se simte

Publicat: 20/08/2014 | 00:09
Ion Dichiseanu este inca in spital! A fost operat la sold si este internat de peste doua saptamani! Vezi cum se simte

In urma cu mai bine de doua saptamani, actorul Ion Dichiseanu a ajuns de urgenta la spital. A suferit un accident domestic, iar medicii au fost nevoiti sa-l opereze la sold. A fost internat pe 5 august si se afla si acum in spital.

La inceputul lunii august, indragitul actor Ion Dichiseanu a fost victima unui accident in propria locuinta in urma caruia s-a ales cu o fractura de sold. Acesta a ajuns de urgenta la spital iar medicii l-au bagat direct in sala de operatie, pentru a rezolva problema. Ion Dichiseanu este in afara oricarui pericol si se simte bine, insa se afla si la aceasta ora internat.

Actorul are 81 de ani
Actorul are 81 de ani

Chiar daca au trecut mai bine de doua saptamani de cand a intrat in spital, medicii au hotarat sa-l mai tina o perioada sub supraveghere, asa ca nu i-au dat voie sa plece acasa. „Sunt inca la spital, ma simt bine”, a declarat Ion Dichiseanu, pentru CANCAN.ro, lasandu-ne de inteles ca nu vrea sa vorbeasca foarte mult despre acest subiect delicat.

Actorul este nevoit sa tina regim

Ion Dichiseanu a suferit un accident domestic
Ion Dichiseanu a suferit un accident domestic

Ion Dichiseanu a ajuns la onorabila varsta de 81 de ani iar fractura de sold suferita nu este chiar floare la ureche. Actorul este nevoit sa urmeze un regim alimentar destul de strict, pentru ca fractura sa se vindece cat mai repede. Astfel, medicii l-au sfatuit sa consume cat mai multe alimente bogate in calciu, fasole verde si peste cat cuprinde.

 

CITESTE SI

Actorul Ion Dichiseanu, operat de urgenta, in urma unui accident! Vezi ce va fi nevoit sa faca pentru a se recupera

Victima sistemului medical! Plimbata din medic in medic si cu un tratament gresit, fiica lui Dichiseanu a trecut printr-o drama!

Primele imagini cu noua iubita a lui Ion Dichiseanu! Cum arata partenera blonda a actorului, aleasa, pe modelul… fostei sotii!

A fost somat sa renunte la fumat

ion dichiseanu

In afara de regimul alimentar destul de strict, medicii i-au recomandat lui Ion Dichiseanu sa renunte definitiv la fumat, caci i-ar putea afecta recuperarea. Specialistii sustin ca, dupa interventie de fractura de sold, pot aparea efecte adverse” precum pneumonia si formarea cheagurilor de sange, iar fumatul ar putea agrava aceste probleme.
 

Georgiana Coman