Ionita de la Clejani, la sectia de Politie! Ce s-a intamplat cu lautarul si de ce s-au implicat agentii in rezolvarea cazului!

Publicat: 12/06/2014 | 00:28

Zilele trecute, Ionita de la Clejani a ajuns de urgenta la Politie, unde a fost nevoit sa dea cu subsemnatul. In cele trei ore in care a zabovit acolo, lautarul a mai iesit din cand in cand din sectie, pentru a fuma tigara dupa tigara, probabil de nervi.

In ultimii ani, Ionita de la Clejani si sotia lui, Viorica, au cantat in locuri care mai de care mai ciudate, insa, niciodata nu te-ai gandi sa il vezi pe lautar intr-o sectie de politie. Nu, de data aceasta nu este vorba de vreo farsa facuta de o emisiune de divertisment, ci faptele sunt reale si au fost imortalizate de paparazzii CANCAN.ro. Zilele trecute, Ionita si-a facut aparitia la o sectie de politie din Capitala pe jos, prin ploaie. A intrat val-vartej, iar la ghiseu a parut destul de iritat, avand un ton destul de nervos. Timp de jumatate de ora, lautarul a completat niste formulare, ajutat de politistul de serviciu.

 

A stat ore intregi in sectia de politie!

Ionita a fumat tigara dupa tigara
Ionita a fumat tigara dupa tigara

Nedumerit, Ionita a cerut multe explicatii, inainte de a intelege unde trebuie sa semneze si ce date trebuie sa completeze. Intr-un final, el le-a predat la ghiseu, apoi a iesit cu pasi repezi din sectie. Nu a plecat, insa, ci a mai zabovit mult timp fumand si vorbind la telefon.

Ionita a fost ajutat de un politist sa completeze cateva formulare
Ionita a fost ajutat de un politist sa completeze cateva formulare

Ionita parea atat de nervos, incat nu parea sa il deranjeze nici macar ploaia torentiala de afara. Dupa ce si-a rezolvat toate problemele, sotul Vioricai s-a calmat imediat, a multumit fortelor de ordine, iar mai apoi a plecat grabit spre casa:

De la politie, lautarul a mers direct acasa
De la politie, lautarul a mers direct acasa

„Nu am patit nimic, nu am avut nici un accident. Pur si simplu am fost sa imi schimb permisul pentru ca imi expirase. Este adevarat, am completat multe hartii ca sa mi se elibereze altul nou si nu am inteles de ce atata hartogaraie, dar daca asa trebuie”, a declarat Ionita, pentru CANCAN.ro.

 

Prieten la catarama cu politistii!

Ionita si-a inceput week-endul cu o intalnire cu Politia
Ionita si-a inceput week-endul cu o intalnire cu Politia

In luna februarie, Ionita de la Clejani a fost nevoit sa dea cu subsemnatul in fata politistilor. De data aceasta, nu in sectia de Politie, ci pe strada. Cel care i-a chemat pe oamenii legii a fost chiar lautarul, deranjat ca un alt sofer i-a blocat masina timp de mai bine de jumatate de ora:”Am fost la o tipografie acolo si cineva mi-a blocat masina. Nu mai aveam cum sa plec, asa ca a trebuit sa rezolv cumva. Cei de la tipografie s-au oferit sa ma ajute si au chemat Politia. Cand au ajuns politistii acolo, am stat de vorba cu ei cateva minute ca asa suntem noi, sociabili. Nu a fost nicio problema, s-a rezolvat totul pe cale amiabila„, a explicat Ionita, pentru CANCAN.ro, la vremea respectiva.

 

Claudia Balan

Citește și...