Ionut Dolanescu presteaza la pachet cu sotia si cu mama! N-ai sa cerzi cat costa un bilet la concertele lor, in America!

Publicat: 08/01/2015 | 00:45

Maria Ciobanu si fiul sau Ionut Dolanescu stau mai mult in America in aceasta poerioada, preferand sa cante pentru diaspora. Desi multi asteptau sa aiba buzunarele doldora, se pare ca incasarile artistilor nu sunt nici pe departe atat de mari.

Ionut Dolanescu este stabilit de ani buni in America, impreuna cu familia sa. Artistul vine destul de rar in Romania, iar atunci cand o face sta doar cateva saptamani, timp in care bifeaza si cateva spectacole de anvergura. De cealalta parte, atunci cand este peste Ocean, Ionut Dolanescu canta alaturi de sotia si de mama sa, la diverse restaurante de fite sau nu, pentru romanii stabiliti acolo. 

Maria Ciobanu

Spectacolele lor se bucura de un real succes, mai ales ca pretul unui bilet nu este deloc piperat. Pentru o seara de neuitat, presarata cu muzica traditionala, cei trei percep 30 de dolari de persoana, bani care sunt insa impartiti si organizatorii, asa cum este normal, asa ca in buzunarele lor abia daca intra jumatate din aceasta suma. Suma pe care,la randul lor, o impart la trei. iar capacitatea unui restaurant nu este mai mare, in general, de 2-300 de locuri.

afis spectacol maria ciobanu si ionut dolanescu


Maria Ciobanu are probleme de sanatate

In ultima vreme, se pare ca indragita solista ar avea ceva probleme de sanatate, motiv pentru care nu mai apare atat de des in spectacole. Apropiati ai sai sustin ca Maria Ciobanu se confrunta cu o stare acuta de oboseala si cu dureri de cap si, mai mult, nu ar putea sa mai stea in picioare mai mult de 20 de minute. 

maria Ciobanu

Este de notorietate faptul ca artista are si ceva probleme cu inima si se pare ca medicul care o trateaza, in America, i-a interzis sa mai zboare cu avionul vreme de cateva luni asa ca, pana in vara, „doamna muzicii romanesti” nu va mai pune piciorul pe pamantul sau natal.

 

CITESTE SI

Maria Ciobanu, in prag de colaps la 77 de ani! Ce pateste in aceste momente o poate scoate definitiv din lumea muzicii populare!

Maria Ciobanu a ramas fara aer! Ce boala a tinut ascunsa toata viata si ce tratament este obligata sa ia cand face crize!

Cel mai mare regret al lui Ionut Dolanescu, dupa moartea bunicii. „Nu a reusit sa…”

Ionut se lupta pentru averea tatalui sau

Cei doi frati se cearta pe averea tatalui lor de peste 5 ani
Cei doi frati se cearta pe averea tatalui lor de peste 5 ani

Maestrul Ion Dolanescu a trecut in nefiinta in urma cu peste cinci ani si, de atunci, cei doi fii ai sai, Ionut si Dragos Dolanescu, se lupta prin tribunale pentru averea stransa de artist de-a lungul vietii. Cei doi au de impartit bunuri materiale in valoare de peste doua milioane de euro si in atata amar de vreme nu au reusit sa ajunga la o intelegere. Tocmai de aceea au apelat la un judecator, iar in cursul urmatoarelor luni va fi data o decizie definitiva in privinta impartirii bunurilor.
 

Georgiana Coman

Citește și...