Ipoteza socanta in cazul avionului prabusit in Alpi cu 149 de persoane la bord! Copilotul a vrut sa se sinucida!

Publicat: 26/03/2015 | 21:05

Astazi, procurorii au facut primele declaratii cu privire la avionul cazut marti in sudul Frantei, spunand ca, cel mai probabil, copilotul a adus avionul la sol intentionat, dorind sa se sinucida.

 Marti, un avion Airbus A-320 ce apartinea companiei German Wings s-a prabusit in sudul Frantei, in muntii Alpi. La bordul aeronavei se aflau 142 de pasageri si sase membri ai echipajului. In urma impactului nu au existat supravietuitori. Astazi, anchetatorii au facut primele declaratii publice despre cel mai mare accident aviatic din ultimii 30 de ani. Se pare ca Andreas Lubitz,copilotul in varsta de 28 de ani ar fi prabusit intentionat avionul:

avion Franta

„A fost recuperata cutia neagra si au fost ascultate inregistrarile. Comandantul a avut nevoie sa mearga la toaleta si i-a cerut copilotului sa preia comanda. Cand s-a intors a bagat codul pentru a intra in cabina, dar copilotul a anulat comanda, blocand usa blindata. Comandantul a inceput sa dea cu pumnii si cu picioare, cerandu-i baiatului sa deschida, insa el nu a schitat niciun sunet.

El este barbatul care a prabusit intentionat avionul
El este barbatul care a prabusit intentionat avionul

Opt minute, cat a durat coborarea de la 9000 de metri  pana la impactul cu solul, avionul a fost pilotat cu o viteza constanta, nu a cazut in gol. Se poate vorbi despre o actiune voluntara, dar nu despre o sinucidere. Sinucigasii se omoara singuri, nu iau alte 148 de vieti cu ei. Aici este vorba despre un act de terorism. Incercam sa aflam daca gestul copilotului a fost premeditat”, a declarat unul dintre procurorii care se ocupa de acest caz.


CITESTE SI:

AVION PRĂBUŞIT ÎN FRANŢA. PRIMELE IMAGINI de la locul TRAGEDIEI.

Ipoteze socante ies la iveala in timpul anchetei! Ce s-a intamplat de fapt cu avionul care s-a prabusit in Franta


Se recupereaza cadavrele!

avion brabusit Franta

Politisti, jandarmi si membri ai Crucei Rosii au ajuns la fata locului la o ora dupa producerea accidentului, iar de atunci incearca de zor sa recupereze cat mai multe cadavre. Insa, majoritatea victimelor au fost dezmembrati. In aceasta dimineata au ajuns la fata locului si rudele pasagerilor cursei mortii.

 

C.B

Citește și...