Ipoteza socanta! Mama Erikai, tanara ucisa de prietenul detinutului de la „Romanii au talent”! “Au vrut sa ne omoare pe amandoua”

Publicat: 01/04/2015 | 16:37
Ipoteza socanta! Mama Erikai, tanara ucisa de prietenul detinutului de la „Romanii au talent”! “Au vrut sa ne omoare pe amandoua”

Banul este ochiul dracului, spune o vorba din popor, dar realitatea este chiar mai crunta. Povestea tinerei din Timisoara ucisa pentru ca a vrut sa-si recupereze banii imprumutati a socat o tara intreaga, iar amanuntele sunt tulburatoare.

S-a intamplat in decembrie 2003, iar Timisoara a fost, atunci, scandalizta si zguduita de crima odioasa de pe strada Lalelelor, cand o tanara de 25 de ani a fost ucisa in spatele blocului in care locuia. Autorii faptei? Un tanar care-i era vecin, Constatin Lungu, si amicul acestuia, drept complice, Andrei Grigoriu, in prezent concurent la “Romanii au talent”. Cel din urma a declarat public ca a fost inchis pentru tainuirea acestei fapte, insa o simpla documentare a aratat ca a fost, de fapt, complice, in felul acesta explicandu-se si pedepasa lui de 16 ani (n.r. din care a facut 12, pe considerente de buna purtare).

Andrei Grigoriu

“Au vrut sa intre peste noi in casa si sa ne omoare”

Ei bine, desi Grigoriu a fost eliberat, iar autorul crimei mai are de ispasit doar opt ani de pedeapsa de 20, amanunte cutremuratoare ies la iveala despre seara fatidica de 14 decembrie, cand Erika si-a pirdut viata nevinovata, gatul fiindu-i taiat cu sange rece, in spatele blocului in care locuia. Irma Uto, mama indurerata a Erikai, nu va uita toata viata cele intamplate si a inaintat o ipoteza socanta a tragediei:

Erika abia implinise 25 de ani atunci cand a murit
Erika abia implinise 25 de ani atunci cand a murit

„Cred ca a fost premeditat! Isi pusesera cagula si se imbracasera in negru, erau la baie. Sora lui mai mica i-a intrebat, iar ei au zis: ‘Vrem sa omoram pe cineva in seara asta’. Asta a spus sora lui la tribunal, ca martor”, a povestit femeia. Mai mult, supozitiile femeii, acum in varsta de 66 de ani, merg mult mai departe si ridica foarte multe semne de intrebare referitor la aceasta crima, intarind ideea ca totul a fost premeditat:

Mama Erikai sufera si acum dupa odioasa crima din 2003
Mama Erikai sufera si acum dupa odioasa crima din 2003

“Am vorbit si cu un comisar la vremea respectiva care a spus ca a fost premeditat. A fost stinsa lumina, au fost mai multe elemente. Ei asteptau in fata blocului cu o seara inainte, dar au vazut ca Erika nu e singura acasa, ca a adus-o cineva cu masina, si nu au mai facut nimc. Ei stiau ca Erika locuieste doar cu mine si cred ca au vrut sa intre in casa si sa ne omoare pe amandoua. Pentru ca erau apropiati de familia noastra si stiau ca ea strange bani, ca in prioada aia voiam sa punem termopane si ea facuse multe economii”, a declarat Irma Uto, mama Erikai, pentru CANCAN.ro.

In spatele acestor tufisuri de pe strada Lalelelor a fost ucisa Erika Sursa foto: VIPTim.ro
In spatele acestor tufisuri de pe strada Lalelelor a fost ucisa Erika Sursa foto: VIPTim.ro

 

CITESTE SI:
 

Au ucis-o cu sange rece pe Eryca! Aici a avut loc crima infioratoare la care a fost implicat detinutul de la “Romanii au talent”

Dezvaluiri uluitoare! Detinutul de la „Romanii au talent” s-a insurat in inchisoare! Cum arata femeia care i-a iertat pacatele

Cum a motivat crima: l-a deranjat ca l-a cautat la serviciu

Desi faptele au fost concrete, iar dovezile evidente, procesul a durat mai bine de un an, pana la condamnarea definitiva a celor doi. Mama Erikai a dat ochii cu faptuitorul de mai multe ori, iar explicatia celui care i-a taiat gatul fetei sale a fost una inimaginabila:

Andrei Grigoriu

“Am fost la proces inclusiv in Bucuresti. Nu va pot explica ce am simtit cand i-am vazut in fata mea. E o durere imposibil de descris in cuvinte. Lungu Constantin, care imi era si vecin, mi-a zis ca l-a deranjat ca Erika l-a cautat la serviciu ca sa isi recapete datoria, atat. Abia in 2015 au fost condamnati definitiv, ca au facut recurs”, ne-a mai spus mama Erikai, cu lacrimi in ochi.

Dana Enache
 

Citește și...